nie ma różnic pomiędzy tunelem w o2/o2t/o2fl - w o2 mam założony z o2fl RS, bo taki akurat się trafił w sensownej cenie z alle..
jeszcze warto zwrócić uwagę, czy faktycznie wszystko jest - śrubki, zaślepki i takie tam. przeczytaj ze 3 razy temat-manual o montażu podłokietnika, wynotuj wszystkie pojawiające się rzeczy, których ludziom brakowało przy montażach i będziesz wszystko wiedział
otworzyć tych fotek nie idzie.
pozostaje obejście tego typu, że w google wklejasz adres do tematu i przechodzisz do zakładki grafika - wtedy pojawią się ww. zdjęcia (nieduże, niestety) i dodatkowo w losowej kolejności - jako że są one obecne wyłącznie w cache gógla.
zapewniam jednak ze swojej strony, że powyższe + wnikliwa lektura wątku o montażu wystarczą, by sobie poradzić, a zwłaszcza rada, by montować na parkingu pod marketem budowlanym - jak czegoś nie masz to wchodzisz i za 5 minut masz
Zwróć też uwagę, czy w schowku podłokietnika jest wejście AUX do radia, które będziesz mógł ewentualnie wykorzystać. Ja ostatnio kupiłem na allegro kompletny podłokietnik za 199 PLN. W bardzo dobrym stanie, z tunelami do tylnego nawiewu i schowka, popielniczką tylną, zapalniczką, przełącznikiem ryglowania drzwi, wejściem AUX, gumową wkładką w miejsce, gdzie możesz wstawić kubek. Dokupiłem do tego u kolegi superbman (allegro) skórzaną oprawkę hamulca ręcznego. Te wszystkie rzeczy powinieneś mieć wraz ze swoim podłokietnikiem. Tutaj masz kompletny podłokietnik, ale - według mnie - w chorej cenie. Odczekasz troszkę i upolujesz taniej! http://allegro.pl/podlokietnik-skoda...926555525.html
Komentarz