No to super :twisted:
siłowniki maski INXX
Zwiń
X
-
maxpaynemm, mialem, ale jak zawsze przetestowalem to u siebie i po 1 miechu sa do wyrzucenia - takze gosc ma albo trefna partie, albo podroby - i ja sie w to nie wciskam :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czyzyk64maxpaynemm, gdzies czytałem o samych gumkach od wycieraczek do oct 02, z tego co pamietam tanio wychodzi zakup w wolkswagenie , jak znajde ten watek to wkleje.
o juz znalazłem:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=27359
Wiem wiem czytałem ale kurde nie mam żadnego VW po drodze
Komentarz
-
-
A ja kupowałem tanie pióra o odpowiedniej długości, rozbierałem je i wkładałem gumki do ori piór. Trochę to wymagało pracy, bo w zwykłych piórkach gumy są trochę grubsze i trzeba było się trochę namęczyć by je założyć, ale dla oszczędzenia sporej kasy było warto.była Octavia II, 2005r., 1.9 TDI BJB 105 KM, Kombi, manual 6-biegów
jest Octavia III 2016r., 1,6 TDI CXXB 110KM, Kombi, DSG A7
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123to topic o wycieraczkach? :roll: misiek paczki już wyszły :?:
I pytanie co z :
4. KiLeRrosS
8. Bart_wawa - ( pobranie ? )
Z Bartkiem sie ugadywalem 2 czy 3 tyg temu, ze bedzie pobranie, ale teraz nie jestem pewien jak woli - czy np wrocil z wojazy wakacyjnych czy jak.
A nr 4 zero odzewu :szeroki_usmiech
W kazdym badz razie, jak Kileross nie bedzie chcial swojego kompletu to mam 2 zestawy wolne. Takze kto pierwszy ten lepszy, bo w tej cenie to juz nie bedzieByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz