misiek^wro, ja się muszę wstrzymać z wpłatą, doszedł mi komplet opon do wymiany w aucie na już jak poczekasz na kasę ode mnie do września około 5 to biorę a jak nie dasz rady to niech mój weźmie ktoś inny a ja zamówię później
Prosze o chwile cierpliwosci - czech niby zapil pale, ale zamowil moje silowniki - jednak jego zona powiedziala dzis, ze nie doszla jeszcze dostawa - jestem wk.... bo juz jestem na minusie na paliwo - bo musze po nie jechac drugi raz.
Mam zaklepane 15 sztuk + awaryjnie 1 kpl.
Ewentualnie 16 kpl, jak komus nie bedzie przeszkadzac moj - pionierski. :szeroki_usmiech
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Konkretow nie bedzie - sam ich nie mam i zmyslac nie bede. Obiecano mi, ze ten tydzien - wszystko bedzie juz na stanie, czy to w czw czy w pt - mam miec info na maila. Czekam cierpliwie.
Jesli ktos uwaza, ze chce go oszukac - moge zrobic zwrot pieniazkow na konto - wtedy zapraszam do zakupu poprzez allegro.
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
dla mnie na razie możesz trzymac kaske, jak bedziesz coś juz wiedział to daj znac.
Podkręciłes wszystkich tym pałączkiem i może z tego to zniecierpliwienie.
Pozdrawiam.
czyzyk64, czy podkrecilem czy nie - tak sie nie robi - dla mnie realizacja zamowienia ma przebiegac szybko - jak mi Pogon Szczecin pisala, ze chce 20 tysiecy arkuszy folii wycietych 50x70 w 2 kolorach na mecz Polska - Kamerun - to wiele sie nie zastanawialem - przeprogramowalem urzadzenia i jechalem z koksem do lakiernika, a pozniej z gotowa folia na tasme.
Ja sobie nie wyobrazam, zebym zlozyl zamowienie i nie bylo jakiejs tam co jakis czas informacji zwrotnej, na jakim etapie jest zamowienie. Tu jest cisza - takze skoro obiecal mi, ze max tydzien potrzebuje na realizacje, a trwa to juz znacznie dluzej, takze podziekuje mu za wspolprace i znajde nowe zrodlo :evil: - bo to wszystko pozniej zbiera sie na opinie o mnie
No we WT odwiedze dziada, bo i tak jade dalej do znajomka po kiery i jakies moduly.
Jednak jak we WT bedzie sie glupio usmiechal wyraznie powiem, ze jednak rezygnuje, bo to za dlugo trwa.
Sa! Przyjechalem, goscia nie bylo, byla kobita - udawala ze mnie nie rozumie. Zadzwonila do meza, dala go i .... o dziwo byla paczuszka podpisana moim imieniem i nazwiskiem, ale ja chyba czytanie przerasta :twisted:
Takze mozna jechac z koksem - osoby ktore wplacily prosze o ponownie wyslanie adresow do wysylki - liste wplat mam i wyglada to tak :
Jago
Maru
lilo
Krzynol
PiotrekGdy
Marbab
Czyzyk64
Bzyq74
To sa osoby ktore wplacily. Zasadzka juz dostal swoj silownik - po prostu wyslalem mu moj po jego telefonie
Osoby ktore chcialy za pobraniem to El Zygmunto oraz Bart Wawa - prosze o potwierdzenie tego - badz informacje, ze zrobicie przelew.
Pozdrawiam!
Mam 8 silownikow. Jesli osoby powyzej sa zdecydowane - a dobrze zeby byly ( wiem Andrev, Ty jestes rozgrzeszony jak nie wezmiesz ), bo utopilem kase na wakacje, zakladajac za powyzsza 4ke ( odliczam Andrzeja i Bzyqa ) to prosze o kontakt, jesli nie, to tak samo.
Niech sie sytuacja wyklaruje, bede wiedzial ile kpl mam wolnych
misiek^wro, jezeli można prosic to ja do Gdyni osobno na mój adres podany na pw. , poniewaz wyjezdzam , a paczke odbierze ktos z rodzinki. Pozdrawiam i dziekuje.
Pozdrawiam 3 miasto.[/b]
Komentarz