witam czy te siłowniki INXX co są na allegro po 99 zł za komplet to one idealnie pasują do octavi? i czy są moze też takie aluminiowe do tylnej klapy ktoś wie?
siłowniki maski INXX
Zwiń
X
-
Jezeli chodzi o siłowniki z allegro to pasują mniej więcej, czyli nie idealnie z tym ze to jest jeszcze do przejścia. Natomiast kilka dni temu zauwazyłem ze normalnie wychodzi na nich rdza, tak ze warto sie zastanowic czy czasem nie lepiej kupic faktycznie oryginały niz te "nierdzewne" ktore jednak mają daleko do nierdzewki.Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miguellodokładnie mam drąga, ze względu na ta chorą cenę :roll:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Oki. Bylem dzis - silowniki to zwykle najzwyklejsze chromowane kawalki stali - o ile mozna tak to nazwac - wygladem przypominaja zrzynke miloteca :twisted:
Na ta chwile cena ksztaltuje sie na poziomie 175 PLN, jednak przy wiecej niz 10 zamowieniach robimy 165 PLN + przesylka. Jednak zanim zaczne to rozprowadzac, chetnie zakupie za jakis czas taki komplet dla mnie - zobaczymy czy zda to egzamin i nie bedzie reklamacji.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Lista wyglada tak
0. - tester na ochotnika - Misiek vel ja :P
Jesli podnosnik bedzie git majonez, nie bedzie lal oleju, sral klejem, pocil sie aluminium i inne takie tam, czyli jesli przejdzie pomyslnie moje wysrubowane testy to lecimy z zamowieniami :twisted:
1.jago7270
2.maxpaynemm
3.bzyq_74
4. KiLeRrosS
5. lilo
6. ZASADZKA2
7. czyzyk64
8. Bart_wawaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz