Dajcie znać chłopy jak coś się w temacie ruszy :food
siłowniki maski INXX
Zwiń
X
-
Lejdies and dżentelmanz!!!!
Siłowniki, o które Pana pyta mamy w ofercie:
Proszę o podanie dokładnych wymiarów L i H
MS08-1-6S-6T-400N-L-H
Siłownik wykonan ze stali konstrukcyjnej cylinder malowany na czarno, tłok nawęglany
cena 103 brutto zł za szt (85 zł netto)
do ceny należy doliczyć koszt wysyłki:
- 8,00 zł (przedpłata na konto EKONOMICZNA)
- 10,00 zł (przedpłata na konto PRIORYTET)
- 12,50 zł (pobranie EKONOMICZNA)
- 15,00 zł (pobranie PRIORYTET)
niestety nie mamy ich na magazynie tylko na zamówienie - czas realizacji 3tyg
zamówienia proszę kierować na [email protected] lub
faksem 075 641 48 99.
W zamówieniu proszę podać:
-adres do wysyłki
-formę wysyłki/płatności
-ewentualnie dane do faktury.
W przypadku przedpłaty na konto informację
o numerze konta prześlę zwrotnie po otrzymaniu zamówienia.
Pozdrawiam
Bartłomiej JonkiszByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cieqJeszcze tylko jedna rzecz, jak będzie rozwiązane mocowanie?
Ja bym proponowal zamowic 1 kpl jak narazie i sprawdzic, czy te, ktore w ofercie ma ten Pan sie nadaja ... bo widze lekko inne wymiary tam sa ... roznia sie o 2mm ale to moze zawazyc o tym np, ze klapa sie nie domknie albo cosByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroSiłownik wykonan ze stali konstrukcyjnej cylinder malowany na czarno, tłok nawęglany
Osobiscie juz wole jednak to dolozyc i kupic miloteca :roll: Bo za 70zl bede mial ladniejszy wyglad i 100% spasowany montaz.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroSamiec, no w sumie dokladnie o tym samym myslalem, jestem za biedny zeby oszczedzac ... :evil:ops: , cena jest troche wyzsza, bo z pospiechu z czytalem cene z fabii. A wiec do octavii na stronie miloteca cena jest 310zl.
Ale nadal wole dolozyc. Jeszcze gdzies napewno idzie dostac na to jakies upusty.
Komentarz
-
-
Samiec, ja proponuje zebrac liste osob, ktore chca dac np te 310 zl.
Zbierze sie z 10 osob, zrobi sie grupowke i zaloze sie ze dadza kolo 15% rabaciku na OCP plus 5% na duuuuze zamowienie, czyli moze z 20% sie udaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroSiłownik wykonan ze stali konstrukcyjnej cylinder malowany na czarno, tłok nawęglany
Misiek, może zadzwonisz tam jeszcze raz upewnić się?
123KM/264Nm by VW... 133KM/323Nm by VTech. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Nexus6, wyslalem propozycje, ze jestesmy zdecydowani na 150 zl brutto za kpl, oraz dalem kolejna, by "uzyczyc" zestaw promocyjny w celach testowych, zeby sprawdzic montaz itp ...
[ Dodano: Nie 27 Sty, 08 01:27 ]
Ok moja propozycja
sprzedam Panu po kosztach 1 kpl na próbę moje ryzyko 140 zł za komplet (cena z VAT)
przy zamówieniu 40/50 szt dam panu cenę 130 zł za komplet (cena z VAT) za ile pan to odsprzeda pana sprawa
do cen doszedłby koszt wysyłki
1 kpl pocztą 10-15zł
40-50 szt DHL 30-35 zł
No to jak ??Chyba Pan sie dogadal z nami. Kto probnie zamawia 1 komplet? Bo ja nie mam chwilowo kasy :evil:
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroNo to jak ??Chyba Pan sie dogadal z nami. Kto probnie zamawia 1 komplet? Bo ja nie mam chwilowo kasy :evil:
Nawet zwatpilem w te silowniki i pomalowalem sobie palaka
Juz nie moglem na niego patrzec, bo narosl od soli byla taka....obskrobalem go papierem sciernym do zywej stali, odtluscilem i pomalowalem pod kolor auta
Komentarz
-
-
Samiec, wiem ze silownik doszedl 1 a nie 2, ponadto to byl silownik od A100 Avant'a. Nie wiem jak wygladala sprawa z wymiarami, ale Nexus mowil, ze ni huhu nie szlo tego podpasowac pod O1 ... a mialo byc P'n'PByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Panowie co z tymi próbnymi siłownikami maski. Ja byłbym zdecydowany wsiąść na próbę ten komplet jakby co. Czy temat umarł.Z muzycznym pozdrowieniem
www.voice.osw.pl
Komentarz
-
Komentarz