A może zamiast 2 szt montaż 1 jak w pasku :?:
siłowniki maski INXX
Zwiń
X
-
Była O1 1,9 136/307 z 2002r Czarna perła w kombi http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...a67-t2540.html
Jest O2fl beż cappucino elegance http://forum.skoda_club.pl/moja-octa...ela-t9846.html
Wersja na lato - SUZUKI Intruder
-
-
niedziela67, wieksze naprezenia, to i szybciej bedzie padal, a tak to sie sila rozklada na 2
Ale jesli znajdzie sie paru chetnych, mozna zaczac dzialacByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6trzeba u kogoś pomierzyć siłowniki Milotecoweproszę o info na PW jak temat sie rozwinie
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Pomierzyłem razem z głowiczkami poniewaz i tak to jest integracyjny elemnet.
To w środku to siłownik.
Dodam jeszcze ,ze maska podnosi się troszke niżej z tymi siłownikami. Wiec troche za duże pewnie podejdąnowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjneprzebieg 273 tyś
Komentarz
-
-
rafalus, robiles to linijka czy czyms lepsiejszym ??Bo jak cos to podjedz do mnie to zmierzymy to calkowicie. Tj uskok, srednice montazu sruby itd, srednice tloka itd itp
No i nie linijka tylko suwmiarkaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Nexus6, spoko, powiedzcie tylko rafalusowi zeby sie do mnie zgosil, bo mam mocny zap...
zreszta sam to zrobie : rafalus odezwij sie!! Koniecznie !! ja suwmiarke mamByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
lec
-
lec
-
Wlasnie kurka nie :evil:
Ani Rafalus nie chce sie ze mna skontaktowac ani Lec nie chce sie zabrac za pomiar, a to raptem 5 minut i po robocieByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
lec
Zamieszczone przez misiek^wroLec nie chce sie zabrac za pomiar, a to raptem 5 minut i po robocie
Komentarz
-
lec
-
Ja załozylem niedawno te INXX są deko za długie, ale ostrożnie montując spokojnie można je założyć. Tylko tak jak koledzy wcześniej pisali trzeba to robić ostrożnie.
Są dosyc mocne, nie wiem czy nawet nie za mocne, ale zobaczymy jak będą sie spisywały przy dalszym użytkowaniu.Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
Komentarz