misiek^wro, jeżeli podejdą i cena będzie rozsądna to ja sie pisze!
siłowniki maski INXX
Zwiń
X
-
Ok zadzwonilem i ... znow pogadac moglem z sekretarka automatyczna. Nic, bede probowal dalej, tylko dzis srednio z czasem
...
jakby ktos go mial wiecej ode mnie :
Kontakt:
Eurotechnika
ul.Małcużyńskiego 4/67
58-506 Jelenia Góra
biuro:
ul. Kiepury 39A
58-506 Jelenia Góra
MAPA JAK DO NAS TRAFIĆ
tel. (75) 64 60 899
fax: (75) 64 14 899
email: [email protected]
web: www.eurotechnika.com.plByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Witam po długiej nieobecności (przeprowadzka, początkowy brak internetu, a obecnie remont) Nie słyszałem o takiej firmie, ul. Małcużyńskiego 4 to jest blok mieszkalny i nie pamiętam aby była tam jakaś firma a do grudnia mieszkałem obok tj. na Kiepury. Również nie kojarze biura na Kiepury 30a. Jutro podjadę tam i będę wiedział co jest grane - wtedy dam znać.
Fajnie Misiek że pamiętałeś o mnie. Dobrze że miałem chwile i zajrzałem do neta.Zobacz ile Ci zostało czasu:
http://zegarsmierci.info/s/zegar
Komentarz
-
-
No to składam sprawozdanie. Tak jak pisałem wcześniej ul. Małcużyńskiego 4 to blok mieszkalny i nie ma tam żadnej firmy (chyba że facet trzyma wszystko w piwnicy) - brak jakiejkolwiek wywieszki. Kiepury 39a to również blok i w dodatku wojskowy (teren ogrodzony, wywieszki teren prywatny - wstęp wzbroniony) brak działalności gospodarczej. Coś mi się wydaje że to kolejna firma krzaczek :diabelski_usmiechZobacz ile Ci zostało czasu:
Komentarz
-
-
W poniedziałek w celu dogłebnego zbadania tematu pofatyguje się pod adres Małcużyńkiego 4/67. Wtedy wszystko się wyjaśni.
Prawdę mówiąc też bym chciał mieć mniejszym kosztem siłowniki do maski a nie trzymać jej na drucie :PZobacz ile Ci zostało czasu:
Komentarz
-
-
Koledzy pisałem już, ale nikt nie spróbował...
Więc przed chwilą zadzwoniłem tam - na numer faksu co prawda, ale Pani zapewniła mnie, że nr normalny też działa, tylko czasem jest sama i nie odbiera, bo rozmawia właśnie z innego numeru... Skype też ponoć cały czas ma włączone, GG też...
Zadzwoń tam Misiek i powiedz kiedy wysyłałeś ten wypełniony formularz i dogadaj się, bo ja znam szczegółów tego "zamówienia".
123KM/264Nm by VW... 133KM/323Nm by VTech. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Piter, formularz wypelnilem, napisalem maila. Data jest w tym watku. Nie otrzymalem ani odpowiedzi, ani pytan jaka liczba sztuk, ani tez proponowanej kwoty, za taki projekt.
Generalnie poczekamy, az tasher cos ustali :szeroki_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Nie no - w porzo... Tylko pisałeś też, że nie możesz się dodzwonić, więc ja to sprawdziłem i mówię, że się da...
Kobita chciała mi już sprawdzać o które zamówienie chodzi i wyjaśniać, ale nie wiedziałem kiedy, co i jak... Może zadzwoń jednak - będziemy za 5 minut wiedzieć?
123KM/264Nm by VW... 133KM/323Nm by VTech. :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Piter, faktycznie, juz odebrali, moze przerwa swiateczna i stad tyle niejasnosci wyszlo.
Projekt wyslalem raz jeszcze, wraz ze zdjeciami. Ustalilem sile silownika na 350-400N. Mysle ze bedzie dobrze :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
Komentarz