No wlasnie daltego pytalem
Hmmm...a moze by tylko 2 czujniki na przod zalozyc?
mozesz , tylko czy te 2 czujniki beda w pełni wystarczalne :?:
Mi czujki z przodu sa niepotrzebne wiec zdecydowałem sie tylko na tył. I powiem ze zaje... sprawa to jest. Nie raz sie przydały i pomogły w parkowaniu, cofaniu itp.
Szkoda ze nie mialem tych zabawek jak walnalem szwgrowi w BMW seri piec z 2001 roku myslalem ze sie sesram aauto mial dopiero 2 miechy naszczescie mialem hak ops: i sobie nic nie zrobilem ale biedakowi pekla oslonka tablicy i pogielem tabilce cala no i ta nieprzyjemna atmosfera wkoncu jestesmy rodzina :? ale teraz zakupie i zaoze mi sa potrzebne przez ten hak :twisted:
EDIT:znalazlem i dla siebie z wyswietlaczem LCD za 142zl na allegro wiec za pare dni kupie bo urlop i smigam do ojczyzny Jupi Dzieki jestescie BOSCY
L&K moja pierwsza Miłość
Hamulce ATE PD + Klocki TRW
KYB Excel G
oczywiscie ze hak zdemontuje :-D bo to do tej pory byl moj czujnik :twisted: juz najchetniej bym zamowil te cudo ze jak ze tydzien bede w polsce od razu za montowanie sie brac :twisted: ale wytrzymam hhiiihihh
L&K moja pierwsza Miłość
KYB Excel G
Gugcio, montaz czujników tajakies 1,5 do 2 h roboty Najwiecej babrania jest chyba z przeciagnieciem kabla jak chcesz miec LCD z przodu. Ja mam nad lusterkiem wewnetrznym.
juz kupilem a mama zaplaci rhrhhrhr zawsze bylem w goracej wodzie kompany czasu bede mial bo jade do ojczyzny na yrlop cale dwa tygodnie a monitor zamontuj na srodku jakos ja to amm miejsce w seryjnych autach zreszta dam fotki tutaj :-) Jeszce raz dzieki
L&K moja pierwsza Miłość
KYB Excel G
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5266869 tu kupywalem Aciu i mysle ze warto a co do niemieckich cen to porazka 2 sensory ze wskaznikiem diodowym i brzeczkiem od 29,99Euro a z wyswietlaczami LCD ok 70 euro 4 sensory to na alegro za 349 zl widzialem 8 sensorow i fajny LCD. takze relacja bedzie chyba po urlopie bo taa ma modem to zanse jak co hehehhe
pozdrawiam
L&K moja pierwsza Miłość
KYB Excel G
Jeżeli są dość tanie to czy nie są słabej jakości i jakie z tego powodu mogą być z nimi problemy? Czy może jednak będą git :wink:
Czujniki jak czujniki, wygladaja oki ale nie o wyglad chodzi. Powinny sie spisywac oki - jakby co to przeciez objete sa 12 miesieczna gwarancja.
Ale jak mi sie zdaje to widziałęm tansze z biperem, nie lepiej troche dołozyc i kupic z wyswietlaczen LCD ??
Szczerze mówiąc to wystarczylyby mi z samym biperem, ale i tak jest lipa bo zapomniałem o małym szczególiku a mianowicie że mam haka i pozamiatane. Co prawda go nie używam ale nie wiem czy można go w prosty sposób zdemontować i będę mógł to sprawdzić dopiero w czwartek. Założył go poprzedni właściciel zaraz przy zakupie w ASO żeby chronił przed zniszczeniem kuferka no i w sumie też z tego powodu bym go zostawił. Mam teraz lekki dylemat. :?
No właśnie mi koleś od którego miałem kupić odradził założenie czujek jeżeli mam haka :? . Powiedział że jakby dwie zamontować na rogach zderzaka to by go nie widziały a tak to lipa.
łapac to one łapią szeroko, ale na pewno nie zaraz przy zderzaku wiec z hakiem nie powinno byc problemu. Wszystko zalezy od zamontowania czujek (miejsca)
O to chodzi że jednak mają dość spory kont patrzenia i koleś powiedział że napewno będą widziały hak bo już miał taki przypadek. Można je zamontować szerzej tylko pytanie jakm szeroko bedzie dobrze przecież nie będę robił dziur w zderzaku na chybił trafił :roll:
Komentarz