meridomaniak, mogę Ci na maila przesłać
[O2] Wymiana chłodnicy klimatyzacji - tutorial FOTORELACJA
Zwiń
X
-
Spinfire, Piszesz o tym w kilku tematach :!:
Dogadaj się z kolegą. Wyprodukujcie kilka korków, wyceńcie i daj ogłoszenie o sprzedaży :idea: Wtedy będzie z tego pisania pożytek :idea:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Korek osuszacza
jestem wściekły na papraków ze skody nie dość, że każde podłączenie pod maszynę do nabijania nie wykazywało nieszczelności ultrafiolet również nic a nabicie wystarcza na 2 miesiące dla tego o tym korku piszę, że można go dorobić mając odpowiedni sprzęt żeby ludzie przestali nabijać kasę serwisom za wymianę chłodnicy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Spinfireże można go dorobić mając odpowiedni sprzęt żeby ludzie przestali nabijać kasę serwisom za wymianę chłodnicyO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Koledzy odgrzeję kotleta.
Po 8 latach przydało by się wymienić osuszacz. mam wersje z wyjmowanym oddzielnie osuszaczem ale nie wiem gdzie kupić dobrą cześć. W ASO kosztuje 300-400zł w zależności od wersji. A może nie bawić się w sam osuszacz tylko całość z chłodnicą?? Nieszczelności jeszcze u mnie nie ma ale chłodnica widać przeszła już swoje i dużo blaszek od przodu jest pozaginanych. Czy może lepiej nie ruszać skoro jest ok i zrobić tylko zwykły serwis klimy??
Co sądzicie ??
Komentarz
-
-
sądze ze zrób tylko serwis jeżeli Ci wszystko chodzi.
osuszacze - zamienniki...trochę tego zmieniłem i nie jestem przekonany czy one na pewno sa zabezpieczone azotem czy czymś innym przed wilgocią...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Witam potrzebuje zmienić chłodnice klimatyzacji utkanalem w połowie auto w puzzlach pod blokiem może ktoś przysłać manual na [email protected]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Komentarz
-
Komentarz