meridomaniak, mogę Ci na maila przesłać
[O2] Wymiana chłodnicy klimatyzacji - tutorial FOTORELACJA
Zwiń
X
-
Spinfire, Piszesz o tym w kilku tematach :!:
Dogadaj się z kolegą. Wyprodukujcie kilka korków, wyceńcie i daj ogłoszenie o sprzedaży :idea: Wtedy będzie z tego pisania pożytek :idea:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Korek osuszacza
jestem wściekły na papraków ze skody nie dość, że każde podłączenie pod maszynę do nabijania nie wykazywało nieszczelności ultrafiolet również nic a nabicie wystarcza na 2 miesiące dla tego o tym korku piszę, że można go dorobić mając odpowiedni sprzęt żeby ludzie przestali nabijać kasę serwisom za wymianę chłodnicy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Spinfireże można go dorobić mając odpowiedni sprzęt żeby ludzie przestali nabijać kasę serwisom za wymianę chłodnicyO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Produkty z kategorii ✅ Oleje silnikowe dostępne w super kwocie od ✅ 24.99 zł do 637.99 zł. Sklep internetowy Elma ma zaszczyt proponować Państwu jedynie wartościowe wyprzedaże. Serdecznie zapraszamy!Filtruj Oleje silnikowe według kategorii klasa lepkości, pojemność, rodzaj
ciekawe tylko czy uszczelni...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Koledzy odgrzeję kotleta.
Po 8 latach przydało by się wymienić osuszacz. mam wersje z wyjmowanym oddzielnie osuszaczem ale nie wiem gdzie kupić dobrą cześć. W ASO kosztuje 300-400zł w zależności od wersji. A może nie bawić się w sam osuszacz tylko całość z chłodnicą?? Nieszczelności jeszcze u mnie nie ma ale chłodnica widać przeszła już swoje i dużo blaszek od przodu jest pozaginanych. Czy może lepiej nie ruszać skoro jest ok i zrobić tylko zwykły serwis klimy??
Co sądzicie ??
Komentarz
-
-
sądze ze zrób tylko serwis jeżeli Ci wszystko chodzi.
osuszacze - zamienniki...trochę tego zmieniłem i nie jestem przekonany czy one na pewno sa zabezpieczone azotem czy czymś innym przed wilgocią...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Witam potrzebuje zmienić chłodnice klimatyzacji utkanalem w połowie auto w puzzlach pod blokiem może ktoś przysłać manual na [email protected]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Komentarz
-
Komentarz