Zamieszczone przez Sergi
Zdjecie ramki wokol Columbusa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez M4ciekja robiłem to nożem do smarowania masła (a więc nie do krojenia) i to tą drugą stroną - wszystko bezpiecznie; ale tak jak napisał Shreq - zaczynasz ręką, od dołu, powinny Ci zostać najwyżej 2-3 zatrzaski na samej górzeKiwal
Komentarz
-
-
kiwal, otwierasz popielniczkę i wtedy łapiesz od dołu za ramkę. Ciągniesz ją z wyczuciem do siebie, tak jakby od samej góry miała zawias, czyli do siebie i troszkę po łuku. Za pierwszym i drugim razem podważałem zatrzaski nożem do masła (tępy z zaokrąglonym końcem), patrząc na nowej ramce gdzie są zatrzaski. Teraz robię to już bez noża. Najlepiej robić to przy dodatniej temp. aby plastik był bardziej elastyczny. Mniejsza szansa na ułamanie czegokolwiek.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Andyskiwal, otwierasz popielniczkę i wtedy łapiesz od dołu za ramkę. Ciągniesz ją z wyczuciem do siebie, tak jakby od samej góry miała zawias, czyli do siebie i troszkę po łuku. Za pierwszym i drugim razem podważałem zatrzaski nożem do masła (tępy z zaokrąglonym końcem), patrząc na nowej ramce gdzie są zatrzaski. Teraz robię to już bez noża. Najlepiej robić to przy dodatniej temp. aby plastik był bardziej elastyczny. Mniejsza szansa na ułamanie czegokolwiek.
Wyciagnalem wiazke z pradem lecz nie mam pojecia jak wyciagnac anteny? One musza wyjsc z tych plastikowych nasadek czy one maja wyjsc z plastikowymi nasadkami? Jedna jest biala - od radia, druga od GPSa.
Jak sie za to zabrac?Kiwal
Komentarz
-
-
anteny to dwie białe wtyczki zespolone ze sobą, przy jednej z nich masz zacisk blokujący który trzeba odblokować by całość zeszła, zacisk jest od spodu patrząc na radio przy wyciąganiu;
ja sobie poradziłem tak że po wyjęciu czarnej multiwtyczki (bo ta wychodzi automatycznie wraz z pociągnięciem 'zaczepu' od jej spodu), odwrócić sobie całe radio o 180% wokół osi - wtedy masz zaczep od anteny tuż przed nosem
w sumie to więcej pisania niż czas samego zdejmowania.06.09.2010 - zamówienie szarej elegantki
19.11.2010 - odbiór auta :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez M4ciekanteny to dwie białe wtyczki zespolone ze sobą, przy jednej z nich masz zacisk blokujący który trzeba odblokować by całość zeszła, zacisk jest od spodu patrząc na radio przy wyciąganiu;
ja sobie poradziłem tak że po wyjęciu czarnej multiwtyczki (bo ta wychodzi automatycznie wraz z pociągnięciem 'zaczepu' od jej spodu), odwrócić sobie całe radio o 180% wokół osi - wtedy masz zaczep od anteny tuż przed nosem
w sumie to więcej pisania niż czas samego zdejmowania.Kiwal
Komentarz
-
Komentarz