Zamieszczone przez ahmed799
[O2FL] wycieraczki przednie podczas powrotu "skacza&quo
Zwiń
X
-
[O2FL] wycieraczki przednie podczas powrotu "skacza&quo
No wlasnie. Dzisiaj podczas deszczu zauwazylem, ze wycieraczki "do gory" wykonuja ruch w sposob prawidlowy, natomiast podczas powrotu, skacza na szybie. Predkosc jest wydaje mi sie prawidlowa, jednak te podskoki sa troche dziwne. Jeden "powrot" i ok 10 malych pojedynczych podskokow. Ma ktos moze pomysl? To co mi sie nasunelo ma mysl, to moze ramie wycieraczki zsunelo sie z trzpienia napedowego, ale to tylko przypuszczenie.
P.S. sorry za braki polskich znakow.... pisze z fonaPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
-
Fakt. Nie zmienialem od kiedy mam auto, a wiec od lutego 2013. Sorry za lamerskie pytanie, ale jest duzy problem z wymiana samej gumy w wycieraczkach? Zawsze wymienialem cale wycieraczki, ale teraz pierwszy raz chce same gumyPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Komentarz
-
-
Kupujesz gumy w ASO (są z plastikowymi końcówkami do piór) zdejmujesz plastikową zatyczkę,odginasz metalowy zaczep i wysuwasz pióro.Potem wsuwasz nowe,zaciskasz zaczep i nakładasz osłonę ot cała filozofia, jeszcze jedno gumy są częścią zamienną Volkswagena,więc w ASO Skody możesz ich nie kupić
Komentarz
-
-
Dzięki panowie za namiary, w wolnej chwili odwiedzę ASOPowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Komentarz
-
Komentarz