lockin, a przy wyborze trybu jazdy mialo sie cos zmieniac w ogole? Bo nie kojarze nic takieog teraz
[O2] Szkło reflektora - xenon
Zwiń
X
-
[O2] Szkło reflektora - xenon
Witam
Kto mi powie jak ściągnąć całe szkło z reflektora xenon ?? Próbuję ale nie widzę sposobu żeby to z robić Czy jest tylko jedyna opcja: rozklejenie szkła opalarką ??Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
-
-
piotrek_gdy, Ahhh no to lipaStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, Chciałem wyczyścić porządnie :diabelski_usmiech czytałem właśnie temat: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=25
i tak mnie naleciało i dlatego myślałem że da się jakoś szkło wyciągnąć żeby zrobić to porządnie.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, Tak tak wiem przeczytałem wszystko, ale przy okazji chciałem całość wyczyścić :P
Maicroft, Właśnie tego się trochę obawiam że potem nie jest to sklejone tak jak powinno być.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftJedna z metod to wsadzenie reflektora do piekarnika na odpowiednia temperature, a potem zaczac rozciagac.Pisał Sebastian
Komentarz
-
-
SS, temp 50-60 stopni :wink:
zdecydowanie lepiej wychodzi posługiwanie sie suszarką do wlosów bo juz z opalarka trzeba uważaćprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz