witam czy w skoda octavia 2 w fabrycznym radiu jest kod ???
radio
Zwiń
X
-
W papierach nie znajdziesz.
ASO około 150 jeśli to radio wyjechało z Twoją Octavią z fabryki.
Allegro - 50 zł
Chorzów - 50 zł (trzeba zostawić radio na dzień lub dwa)
Giełda elektroniczna w Sosnowcu Milowicach- nie znam cen ale wiem, że tam to robią
Giełda samochodowa w Gliwicach - 50 zł i nie wiem czy na miejscu Ci to zrobią.
Najwygodniejsza forma zdobycia kodu to Allegro:
Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz
-
-
Jakie masz radio?
Jak Swing czy bolero to zdejmujemy ramkę która jest na zatrzaskach, potem podważamy delikatnie plastikową obudowę przodu radia i odkręcamy 4 śruby pod nią i wyjmujemy radio.
Tu masz Filmik Kolego
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
To nie jest do radia.Zamieszczone przez zrutecki Zobacz wpismam taki kawalek plastiku wyglada to jak identyfikator
osim cyferek na czarnym polu
ciag liter i cyfr i na tej nalepce jest cztery cyfry ktore byly pod zdrapka i domyslem sie ze to moze byc kod (pin ) nie jestem pewien czy to to
Najpierw zdejmujesz dużą ramkę całej konsoli środkowej. Zacznij od dołu pod panelem klimy.Zamieszczone przez zrutecki Zobacz wpisradio stream
Te radio ma zaślepki. Każdym rogu panelu. U góry są: obok przycisku wysuwania płyty CD I obok przycisku INFO. Na dole to są dwa prawie prostokątne plastiki. Podważ je i tam są śruby mocujące radio.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407

Komentarz
-
-
He he.
Spoko. Zdzwoniliśmy się z kolegą i już wszystko wyjaśnione.
Dodam jeszcze, że trochę wprowadziłem kolegę w błąd bo na allegro kod do radia Stream kosztuje 70 zł. Najtaniej więc jest lokalnie czyli w Chorzowie, Gliwicach. Trzeba jednak ruszyć dupe i dowieźć radio.
Ja mam na szczęście blisko do Chorzowa.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407

Komentarz
-

Komentarz