witam czy w skoda octavia 2 w fabrycznym radiu jest kod ???
radio
Zwiń
X
-
W papierach nie znajdziesz.
ASO około 150 jeśli to radio wyjechało z Twoją Octavią z fabryki.
Allegro - 50 zł
Chorzów - 50 zł (trzeba zostawić radio na dzień lub dwa)
Giełda elektroniczna w Sosnowcu Milowicach- nie znam cen ale wiem, że tam to robią
Giełda samochodowa w Gliwicach - 50 zł i nie wiem czy na miejscu Ci to zrobią.
Najwygodniejsza forma zdobycia kodu to Allegro:
Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Jakie masz radio?
Jak Swing czy bolero to zdejmujemy ramkę która jest na zatrzaskach, potem podważamy delikatnie plastikową obudowę przodu radia i odkręcamy 4 śruby pod nią i wyjmujemy radio.
Tu masz Filmik Kolego
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zrutecki Zobacz wpismam taki kawalek plastiku wyglada to jak identyfikator
osim cyferek na czarnym polu
ciag liter i cyfr i na tej nalepce jest cztery cyfry ktore byly pod zdrapka i domyslem sie ze to moze byc kod (pin ) nie jestem pewien czy to to
Zamieszczone przez zrutecki Zobacz wpisradio stream
Te radio ma zaślepki. Każdym rogu panelu. U góry są: obok przycisku wysuwania płyty CD I obok przycisku INFO. Na dole to są dwa prawie prostokątne plastiki. Podważ je i tam są śruby mocujące radio.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisHmm... Zadzwoń to się przekonasz
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
He he.
Spoko. Zdzwoniliśmy się z kolegą i już wszystko wyjaśnione.
Dodam jeszcze, że trochę wprowadziłem kolegę w błąd bo na allegro kod do radia Stream kosztuje 70 zł. Najtaniej więc jest lokalnie czyli w Chorzowie, Gliwicach. Trzeba jednak ruszyć dupe i dowieźć radio.
Ja mam na szczęście blisko do Chorzowa.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
Komentarz