Witam czy można w łatwy sposób zdemontować gniazdo zapalniczki które znajduje się w okolicy hamulca ręcznego? Chciałbym się dostać do przewód żeby podłączyć dodatkowy odbiornik pod same przewody zapalniczki czy ktoś podpowie jak się do niej dostać? Druga opcja to wzięcie zasilania z bezpiecznika z lewego boczku kokpitu tylko nie wiem czy można tam znaleźć mase? Jakaś srubke itd?
Trzecie pytanie czy da się łatwo wyjąć z deski rozdzielczej gniazdo obd żeby móc obejrzeć przewody z tyłu czy wszystkie piny są podłączone itd bo mam problem posiadam dodatkowy wyświetlacz hud który działa w innych autach a tutaj jest problem tylko zwyczajnie mruga podejrzewam że może wina przewodów w gnieździe obd.
Z góry dziękuję za pomoc autko to Octavia z 2011r Tour.
Trzecie pytanie czy da się łatwo wyjąć z deski rozdzielczej gniazdo obd żeby móc obejrzeć przewody z tyłu czy wszystkie piny są podłączone itd bo mam problem posiadam dodatkowy wyświetlacz hud który działa w innych autach a tutaj jest problem tylko zwyczajnie mruga podejrzewam że może wina przewodów w gnieździe obd.
Z góry dziękuję za pomoc autko to Octavia z 2011r Tour.
Komentarz