Zamieszczone przez Lark
Problem z alarmem OII
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez sgrabonAlarm fabryczny, niestety nie wiem jaki
centralka fabrycznego alarmu montowana jest pod prawym nadkolem na wzmocnieniu
taki masz ? czy masz "alarm fabryczny" zakładny w ASO :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sgrabonAlarm fabryczny, niestety nie wiem czy zakładany w ASO. Na lewym słupku brak wyłącznika, chyba że pod plastikami. Rozumiem, że dostęp do centralki po ściągnięciu nadkola
to pewnie jakis badziew typu METApodobny dołożony w ASO i tylko ten kto montował wie co i gdzie załozył
ale jak miałbym zgadywać- szukaj w pobliżu lewego słupka A albo za schowkiem
zdekoduj swój VIN i sprawdź czy masz alarm fabryczny
Sprawdź jeszcze naklejkę z kodami wyposażenia 7Ax (gdzie x jest literą której nie pamiętam) oznacza alarm fabryczny i jego rodzaj choć jeśli nie masz przycisku go nie masz. Możesz też dokładnie sprawdzić zamówienie - jeśli w tabelce akcesoria dodatkowe montowane w fabryce nie będzie to znaczy, że nie masz fabrycznego alarmu
poza tym - podjedź do ASO i tam powiedzą ci na pewno czy masz fabryczny alarm czy nie albo wrzuć autoskanaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sgrabonNo to niestety takiego kodu brak. Jeżeli początek ma być 7A.. to mam tylko 7A0
[ Dodano: Wto 29 Kwi, 14 14:55 ]
Zamieszczone przez LUKIto jest ta tabliczka znamionowa (w polu 7 szukaj kodu)
Tabliczka znamionowa jest czarna, w starych autach jest w komorze silnika w nowszych na słupku "B" na dole.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sgrabonNo to niestety takiego kodu brak. Jeżeli początek ma być 7A.. to mam tylko 7A0
(pod kierownicą gdzieś powinna być ulokowana)
a jak nie masz czasu/siły/możliwości podjedź tutaj (z Bielska masz moment)
chłopak ogarnia alarmy
43-176 Gostyń
ul. Zajęcza 23
Wojtek 504 984 921kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecaj. i jest to nagminna praktyka sprzedawców...przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz