wiadomo, że rolka folii za 9 zł raczej nie będzie dobrym rozwiązaniem
[O2FL] [02 FL] Brak swiateł do jazdy dziennej
Zwiń
X
-
[O2FL] [02 FL] Brak swiateł do jazdy dziennej
Witam mam Octavie II fl 2008 i nie umiem włączyć świateł do jazdy dziennej. mam taką jak w linku poniżej i posiadam właśnie takie światła:
W instrukcji ani słowa o tym a i samemu kręciłem przełącznikiem na wszystkie możliwe sposoby i nic.
Jak włączam zapłon włączają się automatycznie światła mijania a deska się nie podświetla.
Jaki jest sposób aby używać świateł do jazdy dziennej ?
-
-
Re: [02 FL] Brak swiateł do jazdy dziennej
Zamieszczone przez piotrekssWitam mam Octavie II fl 2008 i nie umiem włączyć świateł do jazdy dziennej. mam taką jak w linku poniżej i posiadam właśnie takie światła:
W instrukcji ani słowa o tym a i samemu kręciłem przełącznikiem na wszystkie możliwe sposoby i nic.
Jak włączam zapłon włączają się automatycznie światła mijania a deska się nie podświetla.
Jaki jest sposób aby używać świateł do jazdy dziennej ?
Komentarz
-
-
Re: [02 FL] Brak swiateł do jazdy dziennej
Kolego. A czy może zauważyłeś ze to jest wątek o OIII a nie OII.
Szanuj proszę innych i nie zaśmiecaj wątku.
Mirzaw
Zamieszczone przez piotrekssWitam mam Octavie II fl 2008 i nie umiem włączyć świateł do jazdy dziennej. mam taką jak w linku poniżej i posiadam właśnie takie światła:
Jaki jest sposób aby używać świateł do jazdy dziennej ?Jeżdżę:
Octavia III, elegance, 1.4 TSI, DSG, kombi, Biel candy, amazing, KESSY, DAB, CANTON, SUNSET, Skóra naturalna + tkanina, Aktywny tempomat, Lane Asist, Driver set up, elektryczna klapa bagażnika, sportowe zawieszenie + XDS, elektryczny fotel kierowcy, podgrzewane fotele przód, gniazdo 230V i inne...
Komentarz
-
-
piotrekss, trzeba podłączyć kompa i zakodować
poczytaj forum, użyj szukajki, a nie od razu wątek zakładasz i to nie w tym miejscu i popraw profil użytkownika->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
piotrekss, może skoro jesteś taki zawzięty to zacznij od prawidłowego wypełnienia profilu bo w O2FL nie było silnika AGR
poza tym sprawdź czy twoja centralna elektryka obsługuje światła dziennej i czy masz je zakodowane
Zamieszczone przez piotrekssAuto: Octavia 2 FL
Silnik: 1.9 TDI AGR
Skąd: parczewprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz