W instrukcji ani słowa o tym a i samemu kręciłem przełącznikiem na wszystkie możliwe sposoby i nic.
Jak włączam zapłon włączają się automatycznie światła mijania a deska się nie podświetla.
Jaki jest sposób aby używać świateł do jazdy dziennej ?
w instrukcji powinno być :!: Spróbuj tego "w ciągu 3 sek od włączenia zapłonu trzeba pociągnąć wajchę kierunkowskazu do siebie po czym trzymając ją przesunąć w górę".
W instrukcji ani słowa o tym a i samemu kręciłem przełącznikiem na wszystkie możliwe sposoby i nic.
Jak włączam zapłon włączają się automatycznie światła mijania a deska się nie podświetla.
Wydaje mi sie ze to sa własnie swiatła dzienne,tzn, nie podswietlaja sie zegary oprócz wskazówek, a swiatła swiecą minimalnie słabiej( 2V mniej na zasilaniu). Tak bynajmniej miałem u siebie no ale ja nie miałem oddzielnych swiateł do dziennych.
piotrekss, trzeba podłączyć kompa i zakodować
poczytaj forum, użyj szukajki, a nie od razu wątek zakładasz i to nie w tym miejscu i popraw profil użytkownika
piotrekss, może skoro jesteś taki zawzięty to zacznij od prawidłowego wypełnienia profilu bo w O2FL nie było silnika AGR
poza tym sprawdź czy twoja centralna elektryka obsługuje światła dziennej i czy masz je zakodowane
Komentarz