Ciekawe jak go złapać całego w kadr?? :diabelski_usmiech
Na podejściu do lądowania to tylko na szerokim kącie bo tam gdzie mam miejscówkę to jak myśliwce podchodziły w ubiegłym roku to miałem problem na skręconym zoomie je wyłapać w całości (widać to na zdjęciach )
Witam serdecznie wszystkich.
Od niedawna radio w moim aucie (OII 2006r.) zaczelo swirowac i wyswietlac komunikat PHONE na wyswietlaczu, po jakims czasie samoczynnie sie przelaczalo z powrotem na FM. Od ok 2 dni nie da sie go ani wylaczyc ani przelaczyc na inny tryb np. CD, AUX itp. Nie ma zadnej reakcji, caly czas wyswietla komunikat PHONE i tyle, nie wyswietla info z Climatronica ani czujnikow cofania. Po odpieciu akumulatora nic sie nie zmienilo. Czy ktos z Kolegow moze mial podobny problem i wie jak temu zaradzic?
Prof.Woland, samochód masz od nowości? Nie było montowanego jakiegoś zestawu głośnomówiącego?
Trzeba by wyjąć radio i spojrzeć na wtyczkę z tyłu czy nic się tam nie dzieje ( szczególnie na pinie opisanym jako Tel Mute ).
Wyjmij bezpiecznik od radia na krótką chwilę, bezpiecznik jest w komorze silnika, sam musisz znaleźć który bo teraz nie wiem. Miałem tak samo i to pomogło. Miałeś zestaw telefonu - głośnomówiący dokładany, czy był fabrycznie. Bluetooth działa normalnie?
Komentarz