Kierownice już ktoś zmienił, podstopnicę dołożył .... :diabelski_usmiech
Octavia 2 - problem z odpalaniem
Zwiń
X
-
Octavia 2 - problem z odpalaniem
Witam,
posiadam Octavię 2 z 2005 roku, na zimnym silniku odpala od razu nawet przy bardzo - temperaturach. Na ciepłym silniku jednak bardzo ciężko, długo kręci po czym odpala i słychać takie "uderzenie" . Postaram się jutro dodać krótki filmik jak to wygląda.Znajomy podpowiedział mi, że może jakiś kabel od temperatury się przerwał lub zapłon w stacyjce jest źle ustawiony.
Będę wdzięczny za podpowiedź i pomoc.
-
-
Podjedz do kumatego czlowieka co poprawi mape startowa i bedzie po problemie (to w kwestii dlugiego krecenia).
Udeza Ci dwumas ... pewnie troche juz zmeczony (to w kwestii halasu).
Mi sie udawalo czasem wyeliminowac to udezenie na parenascie tys km odpowiednio modyfikujac mape.pozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rob555Podjedz do kumatego czlowieka co poprawi mape startowa i bedzie po problemie (to w kwestii dlugiego krecenia).
Mi sie udawalo czasem wyeliminowac to udezenie na parenascie tys km odpowiednio modyfikujac mape.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ziolklu_BKSTez dlugo borykalem sie z tym problemem ze auto na cieplym silniku (silnik BKC) ciezko odpalalo. I co sie okazalo wymiana rozrusznika pomogla. Teraz auto pali na dotyk zarowno na cieplym jak i na zimnym silniku.
za pol roku temat powroci...sprawdzonepozdrawiam
Diagnostyka i tuning
hybrydowe wtryski i turbiny
programy na ulice jak i do sportu
Serwis mechaniczny aut koncernu VAG
www.tune-up.pl
HAMOWNIA PODWOZIOWA - POMIARY MOCY GDANSK
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez end0reZamieszczone przez rob555Podjedz do kumatego czlowieka co poprawi mape startowa i bedzie po problemie (to w kwestii dlugiego krecenia).
Mi sie udawalo czasem wyeliminowac to udezenie na parenascie tys km odpowiednio modyfikujac mape.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamzgZamieszczone przez end0reZamieszczone przez rob555Podjedz do kumatego czlowieka co poprawi mape startowa i bedzie po problemie (to w kwestii dlugiego krecenia).
Komentarz
-
Komentarz