rafiki, po co wklejasz takie głupoty, znasz Wójta Konopisk osobiście?
Brak mocy itd...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Brak mocy itd...
Witam.Jechałem dzisiaj w trasę ok.70km.Podczas postoju wyłączyłem silnik.Po ponownym uruchomieniu zaczęła mi migać kontrolka świec żarowych.Przejechałem z tym parę km i zauważyłem , że brak mi mocy (nie wiem czy sie nie myle ale włączył sie chyba tryb serwisowy).Po ponownym odpaleniu silnika zapaliła sie zółta kontrolka silnika.Zauważyłem że po przekroczeniu na początku 90km/h dodatkowo zaczyna migać kontrolka świec.Po przejechaniu spokojnie ok 40km włączyłą się dodatkowo kontrolka filtra (chyba) i świeci cały czas.Co to może być za awaria?Gdzie w okolicy Gdyni mogą mito tanio i uczciwie zdiagnozować?Pomóżcie bo z nerwów to chyba dzisiaj nie zasne.Pozdr.
P.S.Może Krzynol z Banina coś pomoże
-
-
Tak tylko że mi się potem włączył zestaw kontrolek.Były dodatkowo jakieś info ale za krótko się wyświetlały żebym teraz z pamięci zacytował.Najpierw jakieś info z "workshop" potem engine "fail...." coś tam.Dodam że wracałem i silnik pracował równo,czerwone kontrolki ok,temp. ok.Tylko poweru nie stwierdzono.Zamieszczone przez mlynek876ja tez tak mialem ze podczas jazdy migala mi kontrolka swiec zarowych
co sie okazalo mialem brak swiatel stop wymienilem bezpiecznik i problem zniknol to jest bezpiecznik numer 13 
Komentarz
-
Komentarz