i ja coś wtrące...
co myslicie o takiej feldze do szarego Szkodnika..
w wersji czarnej ( gdzie pomakowany zostałby czerwony rant na czarno :diabelski_usmiech )
kieronte aez i tsw czarne są niezłe, ale do szarego chyba aez będzie lepszy. Kiedyś zrobiłem zdjęcie białej O2 FL na tsw. Możesz zdjęcie wrzucić na virtual tuning i poprosić kolegę o zmianę koloru auta na szary. A nie myślałeś o grafitowych ? Ja teraz mam w graficie rial milano jako zimowe.
lilo, tych rb dark nie miałem w ręku , ale na pewno nie jest to nowość z tego roku :szeroki_usmiech , natomiast zakładałem te http://www.alcar.pl/6635_PL.0?webbid=2&webdid=421 i jeżeli jest to ten sam kolor to nie za bardzo..
[ Dodano: Pon 07 Lut, 11 10:10 ] kieronte, tsw to chińskie felgi o ile się nie mylę , w dodatku są na śrubach pływających co może powodować niedokładność mocowania.
lilo, a ta lipowa to koło Ciebie , ? towar może niezły i pasowało by to do auta ale wolał bym to obejrzeć z kimś kto się zna , chodzi o to czy opony nie są wybite . poza tym niech Ci prześle dokładne parametry tych felg.
nie tak łatwo dobrać felgi do auta cywilnego że tak powiem , do tuningowanego o wiele łatwiej. sam na ori jeżdżę już 3 lata i nie moge nic dobrac , choć te bobrety mi sie spodobały , no i o mugello myślę , tylko jeszcze ich w rękach nie miałem i nie wiem jak są wykonane..
lilo używek nie kupuj bo nigdy nie wiadomo co z nimi sie działo wcześniej. Zastanów się nad firmami borbet i momo. Jakościowo są bardzo dobre. Momo strike miałem w roomsterku i jeździłem 3 lata a teraz sam się zastanawiam czy nie sprzedać swoich dotz i kupić czarne borbety.
A zawsze w sklepie narzekam na Żonę że tak długo zakupy robi
Różnica jest taka że nie musisz odwiedzić 50 sklepów z ciuchami i odpowiadać na pytanie w każdej przymierzalni '' i jak ładnie?'' :szeroki_usmiech a tak na kompie przy piwku przymierzasz sobie wirtualnie i masz fun :diabelski_usmiech
Masz tu jeszcze przymierzalnie borbet. Możesz sobie nawet zawias regulować(Tieferlegung )
mirek_p11, naprawdę nie każdy ktoś sprzedaje używane felgi pokrzywił je 5 razy i 8 razy spawał :roll:
no tez jestem tego samego zdania , niemniej ta lipowa nie koło kolegi i chyba problem ma z głowy..
mam szarą O2 i powiem Wam że ta na pierwszym zdjęciu ładnie wygląda , tylko ze to pewnie z 18 a ja potrzebuję 16 , borbet ma takie LV5 , no no ...trzeba by pomyśleć może... , no i nie mam listew w kolorze..
Słusznie prawicie, a jak kolega chce wiedzieć czy nie są krzywe/trefne to przed zakupem zawsze może poprosić kogoś kto mieszka bliżej i z delikwentem podjedzie na wulkanizację w celu sprawdzenia. A żeby nie być gołosłownym to z używek kupiłem już 4 kpl. i do tej pory nie miałem problemów (z tego całego towarzystwa tylko dwie felgi nadawały się do lekkiego podprostowania)
mirek_p11, naprawdę nie każdy ktoś sprzedaje używane felgi pokrzywił je 5 razy i 8 razy spawał
Ja nie sądzę, że każde są krzywe, ale jakbym kupował używki to nie od handlarza a z pewnego źródła. Pozostaje jeszcze kwestia ceny bo czasami można kupić felgi nowe z gwarancją tylko troszkę droższe od używek.
mirek_p11, ja zmieniam dość często felgi i każde kupuję używane. Jadę sprawdzam czy proste czy czasem nie polakierowali spawu i tyle. Wbrew pozorom od handlarza kupić jest bezpieczniej bo zazwyczaj te felgi są proste sprowadzone z zza granicy :wink: tylko cena jest często wyższa.
Ludzie prywatni zazwyczaj nie wiedza nawet co to jest szerokość felgi o ET już niewposmne, idą w zaparte że felgi są proste, nic nie biją nawet przy 300km/h itp a u wulkanizatora wielkie oczy bo wszystkie cztery kwadratowe :wink:
kieronte aez i tsw czarne są niezłe, ale do szarego chyba aez będzie lepszy. Kiedyś zrobiłem zdjęcie białej O2 FL na tsw. Możesz zdjęcie wrzucić na virtual tuning i poprosić kolegę o zmianę koloru auta na szary. A nie myślałeś o grafitowych ? Ja teraz mam w graficie rial milano jako zimowe.
i tak tez zrobie z VT, a co do czarnych tsw to nie wiem czy to tylko tak na białym ale niezbyt juz mi sie podobaja hehe, ale za to drugie zdjecie - kozak fela.... no własnie zastanawiam sie nad wyborem koloru, najbardziej pasuje mi chyba czarny, ewentualnie jakis inny, tylko nie chce standartowego koloru...
Zamieszczone przez leszekmw
kieronte, tsw to chińskie felgi o ile się nie mylę , w dodatku są na śrubach pływających co może powodować niedokładność mocowania.
własnie o to mi chodzi zeby nie kupowac czwgos chinskiego, zastanawiam sie nad czyms dobry tak aby kupic raz i byc z tego zadowolonym ;]
kieronte, aaa...też masz szarą , i ja myślałem o vawach , miałem je już kiedyś w o1 /zieleń agawa/ , bardzo ładne ... . no te mugello jeszcze mi chodzą... ,
gdzies miałem parę zdjęć..,ooo..
Komentarz