[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
mezoo
Zapraszamy do naszej przymierzalni felg, posiadamy w bazie prawie wszystkie autka poruszające się na polskich drogach
Przed zakupem warto o sprawdzenie czy aluski będą pasowały do naszych 4 kółek
Komentarz
-
mezoo,jak macie taką wiedzę na temat felg jak o Octaviach to ... życzę powodzenia :wink:Auto: Octavia 2 RS
Silnik: 1.6 MPI BSEprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
jak wybrałeś niewłaściwe et to mogą być potrzebne, napisz co kupiłeś konkretnie to będzie jasneZamieszczone przez kris17009dystanse etc.
jakie zawory ?Zamieszczone przez kris17009Oczywiście potrzebne mi będą zawory
zobacz jakie masz gniazda - na 99% stożek więc musisz kupić noweZamieszczone przez kris17009zy śruby będa pasowały od fabrycznych stalówek
jaki otwór centrujący ? jak zły - potrzebne pierścionki
Komentarz
-
-
kris17009, wszystko masz mieć w komplecie przy dezentach f, ewentualnie bez zaworów.Zamieszczone przez kris17009Wybrałem sobie nowe felgi Dezent F o rozmiarze 15. Podpowiedzcie czy potrzebny jest jakiś zestaw montażowy, dystanse etc. ? Oczywiście potrzebne mi będą zawory, a czy śruby będa pasowały od fabrycznych stalówek ?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez meridomaniakkris17009, jak kupujesz nowe felgi to powinieneś mieć w zestawie śruby i pierścienieJOY meridiomaniak ma rację , chyba niema teraz firm które by nie dodawały zestawu montażowego w komplecie..Zamieszczone przez JOYNie do końca, raczej mało kto daje śruby, a pierścienie to już całkiem indywidualny dobór.
ale są sprzedawcy którzy sobie za to dodatkowa kasę winszują.. :evil: ,takie chujki..wiesz jak jest .., zjadą z ceny felg dla niepoznaki a głupi klient się często nabiera..
Romecky81, dostaniesz wszystko w komplecie.
DO WSZYSTKICH FELG GRUPY "ALCAR" ZESTAW MONTAŻOWY CZYLI ŚRUBY/NAKRĘTKI I PIERŚCIENIE CENTRUJĄCE DOSTAJE SIĘ W GRATISIE.
chyba że nie jest wymagany /zazwyczaj chodzi o pierścienie centrujące przy samochodach z grupy vw./ . ale śruby są zawsze dodawane.
wentyle/zaworki nie wchodzą w set zestawu.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Dokładnie tak samo jest w przypadku felg grupy "UNIWHEELS" :idea:Zamieszczone przez leszekmwDO WSZYSTKICH FELG GRUPY "ALCAR" ZESTAW MONTAŻOWY CZYLI ŚRUBY/NAKRĘTKI I PIERŚCIENIE CENTRUJĄCE DOSTAJE SIĘ W GRATISIE.
chyba że nie jest wymagany /zazwyczaj chodzi o pierścienie centrujące przy samochodach z grupy vw./ . ale śruby są zawsze dodawane.
wentyle/zaworki nie wchodzą w set zestawu.
Komentarz
-
-
Romecky81, dzięk za tabelkę już wiem dlaczego na stronie były dwa rodzaje Dezent F różniące się ceną. Ta droższa o ok 20 zł to właśnie PCZTFL8S czyli nie trzeba pierścieni centrujących zakładając że to prawda że mam piastę 57,1.
Chyba lepiej że by nie było pierścieni bo zawsze mniejszy kłopot z ewentualnym zużywaniem się...
Komentarz
-
-
8) ..żartowniś.. :wink:Zamieszczone przez cysterniarzkris17009 napisał/a:
zakładając że to prawda że mam piastę 57,1.
możesz ściągnąć koło, wziąć suwmiarkę w rękę i wtedy będziesz miał pewność.
tak wogóle to od 10dni leża u mnie nowiutkie deznty f w 15" do O2 , znaczy już je zmontowałem , ale żeby Wam pomóc/wyjaśnić to otworzyłem w końcu pudełko z zestawem montażowym i są w nim pierścienie. zestaw Y3B3.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
nie , no klient zamówił do nówki O2.Zamieszczone przez MaicroftA coz Ty Leszku na 15" sie przesiadasz ??
jutro przychodzą milano.
a klientka odebrała w sobotę nówkę aurisa2 i przywiozła z niego koła letnie , takie wypasione 17 w szarym kolorze , niegłupie , tylko między elementami wąsko , będzie ciężko domyć...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-

Komentarz