[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
mezoo
Zapraszamy do naszej przymierzalni felg, posiadamy w bazie prawie wszystkie autka poruszające się na polskich drogach Przed zakupem warto o sprawdzenie czy aluski będą pasowały do naszych 4 kółek
Komentarz
-
Auto: Octavia 2 RS
Silnik: 1.6 MPI BSEprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kris17009dystanse etc.
Zamieszczone przez kris17009Oczywiście potrzebne mi będą zawory
Zamieszczone przez kris17009zy śruby będa pasowały od fabrycznych stalówek
jaki otwór centrujący ? jak zły - potrzebne pierścionki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kris17009Wybrałem sobie nowe felgi Dezent F o rozmiarze 15. Podpowiedzcie czy potrzebny jest jakiś zestaw montażowy, dystanse etc. ? Oczywiście potrzebne mi będą zawory, a czy śruby będa pasowały od fabrycznych stalówek ?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez meridomaniakkris17009, jak kupujesz nowe felgi to powinieneś mieć w zestawie śruby i pierścienieZamieszczone przez JOYNie do końca, raczej mało kto daje śruby, a pierścienie to już całkiem indywidualny dobór.
ale są sprzedawcy którzy sobie za to dodatkowa kasę winszują.. :evil: ,takie chujki..wiesz jak jest .., zjadą z ceny felg dla niepoznaki a głupi klient się często nabiera..
Romecky81, dostaniesz wszystko w komplecie.
DO WSZYSTKICH FELG GRUPY "ALCAR" ZESTAW MONTAŻOWY CZYLI ŚRUBY/NAKRĘTKI I PIERŚCIENIE CENTRUJĄCE DOSTAJE SIĘ W GRATISIE.
chyba że nie jest wymagany /zazwyczaj chodzi o pierścienie centrujące przy samochodach z grupy vw./ . ale śruby są zawsze dodawane.
wentyle/zaworki nie wchodzą w set zestawu.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwDO WSZYSTKICH FELG GRUPY "ALCAR" ZESTAW MONTAŻOWY CZYLI ŚRUBY/NAKRĘTKI I PIERŚCIENIE CENTRUJĄCE DOSTAJE SIĘ W GRATISIE.
chyba że nie jest wymagany /zazwyczaj chodzi o pierścienie centrujące przy samochodach z grupy vw./ . ale śruby są zawsze dodawane.
wentyle/zaworki nie wchodzą w set zestawu.
Komentarz
-
-
Romecky81, dzięk za tabelkę już wiem dlaczego na stronie były dwa rodzaje Dezent F różniące się ceną. Ta droższa o ok 20 zł to właśnie PCZTFL8S czyli nie trzeba pierścieni centrujących zakładając że to prawda że mam piastę 57,1.
Chyba lepiej że by nie było pierścieni bo zawsze mniejszy kłopot z ewentualnym zużywaniem się...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cysterniarzkris17009 napisał/a:
zakładając że to prawda że mam piastę 57,1.
możesz ściągnąć koło, wziąć suwmiarkę w rękę i wtedy będziesz miał pewność.
tak wogóle to od 10dni leża u mnie nowiutkie deznty f w 15" do O2 , znaczy już je zmontowałem , ale żeby Wam pomóc/wyjaśnić to otworzyłem w końcu pudełko z zestawem montażowym i są w nim pierścienie. zestaw Y3B3.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftA coz Ty Leszku na 15" sie przesiadasz ??
jutro przychodzą milano.
a klientka odebrała w sobotę nówkę aurisa2 i przywiozła z niego koła letnie , takie wypasione 17 w szarym kolorze , niegłupie , tylko między elementami wąsko , będzie ciężko domyć...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
Komentarz
-
Komentarz