[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
Naprawdę... w ubiegłym sezonie zrobiłem na 18" + zawias KYB Ultra SR + Eibach 30 mm jakieś 20 kkm po drogach każdej kategorii bo się poruszam po naszym pięknym kraju w różne rejony... i co?
I nic złego się nie dzieje.
A sprzedaję je jedynie dlatego, że potrzebuję kasiory na koła do Subaru :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TippoCzy ktos wie, jak sie prezentuje na zywo czarna fela z kolorem rosso brunello ??
Zrobilem taka przymiarke
Na moim przykładzie powiem Ci że ciemna felga do ciemnego koloru musi mieć minimum 17"-18" aby robić wrażenie. I robi wrażenie ale za dnia, bo w nocy z daleka wygląda jak stal bez kołpaków.
Co prawda moje czarne 16" w czarnym aucie wielu bardzo chwaliło i doceniało ale ja po krótkim czasie przestałem doceniać te koła.Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainA i zapomniałbym - polecam: www.alusy.pl
Zamówiłem - cena za fele najniższa jaką znalazłem Także jak przyjadą całe to także będę polecał
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainTippo, Sparco? Dobrze widzę?
Zamieszczone przez OCPtaxiMyślę że przymiarkę to powinieneś zrobić do tylnych sprężyn...straszną motorówkę masz...
Zamieszczone przez piotrek_gdyuuuu
hardkor w utrzymaniu :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiotrekSBItakie sruby zawsze to jakies zabezpieczenie
każdy wulkanizator zdejmie ci te śruby bez twojego "kluczyka"
a jak będą ci dokręcać pneumatykiem to po sezonie bedziesz miał duuże problemy :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
PiotrekSBI, Jest to bardziej komfort psychiczny Twój. Jak będą chcieli zajumać to możesz mieć i "zaspawane koło" a i tak ukradną.
Ja mam takie zabezpieczenie, miałem to fabrycznie ale nie kupiłbym tego ponownie.
piotrek_gdy,a jak będą ci dokręcać pneumatykiem to po sezonie będziesz miał duuże problemy :wink:My "Silver"
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66739
Pimpness Car Detailing - renowacja lakieru, pranie tapicerki, renowacja skóry, czyszczenie i konserwacja tapicerki skórzanej, renowacja reflektorów, powłoka kwarcowa, kompleksowe czyszczenie pojazdów.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdya jak będą ci dokręcać pneumatykiem to po sezonie bedziesz miał duuże problemy
Zabezpieczeń na rynku funkcjonuje sporo oryginalne, produkowane przez firmy od fleg więc tak bez przesady że byle gówniarz ma w kieszeni wszyskie nasadki (samych do skody jest kilka niby podobna ale inna, wiem bo miałem dokupić ale za drogo wyszło śruba zabezpieczająca 40, zwykła 9).
Letnie felgi zabezpieczam śrubami AEZ-a, mają już 8lat i nic im nie dolega, a zawsze warto złodziejowi życie utrudniać. A jak się trafi prawdziwy profeska to zwinie całe auto bo mu felgi potrzebne a i coś innego się przy okazji opchnie
Komentarz
-
Komentarz