Koledzy jak jest z tym ET , w jakim zakresie najlepiej wybrać żeby dobrze wyglądało , czym większe ET tym bardziej na zewnątrz wystaje ? Oczywiście chodzi mi o felgę 15" gdzie zalecana jest felga z osadzeniem od 47 do 50 ET.
[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
kazek103, im mniejsze et tym bardziej wystaje felga. czyli et35 będzie bardziej wystawało niż et 50Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bruceno i niestety ori dekielki od skody nie pasują, są za małe i zostały te audi.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwMaicroft napisał/a:
A ja zamowilem felgi, przyjechaly nawet ich nie zobaczylem, bo jak uslyszalem z komputera symbol, to stwierdzilem, ze dziekuje, ale zamawialem w innym kolorze.
to co tam namąciłeś w końcu :?: myślałem ze zdjęcia już będę miał lada chwila... :|
Komentarz
-
-
poprawka-kolega ma te pierwsze, drugie też widziałem ostatnio w służbówce innego kolegi i powiem szczerze ciężki dylemat bo obie jako 15"stki są udanym wzorem. Nie zmienia to faktu, że nadal to małe kółka do Octavii ale których nie wybierzesz będą estetyczne. Sugerowałbym się w tym przypadku ceną zakupu i stanem felg.
PozdrawiamByła Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
namo
Zamieszczone przez FRESHjaka alu lepsza do octavii IIZałączone pliki
Komentarz
-
namo
piotrek_os, Dunlop SP Sport MAXX GT 225/40R18 92 Y XL MFSZałączone pliki
Komentarz
-
Witam czy takie parametry felgi Sparco - Drift MBL 7x16 Rozstaw 5x100 Otwór 63,4 ET 35 będą pasować do mojego auta ok czy coś trzeba zmieniać pozdrawiamhttp://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=53207 Octavia I 1.9TDI
Komentarz
-
Komentarz