Potwierdzam co pisze piotrek_gdy, Ja mam 17" 7,5 i przód lekko wystaje, tył może być ale jak miałem założone Fuldy to przy obciążeniu tyłu na nierównej drodze miałem przycierki. Na Conti tego nie ma.
arturo_freestyl, felga 18x8.5 et45 nie wystaje zakładając że auto siedzi 30mm niżej bo przy serii wyło na styk lub nawet minimalnie wystawały, obcierek z tyłu nie ma na gumie 225 ale juz na 235 były.
Przy et35 i szerokości 8 czy 8.5cala to przód bedzie wystawać i obawiam sie że tył tez będzie przycierać
Jak chcesz 19 to tylko 8cali i et45 tym bardziej że na 19 będziesz zakładać 235 gumę? :wink:
arturo_freestyl, felga 18x8.5 et45 nie wystaje zakładając że auto siedzi 30mm niżej bo przy serii wyło na styk lub nawet minimalnie wystawały, obcierek z tyłu nie ma na gumie 225 ale juz na 235 były.
Przy et35 i szerokości 8 czy 8.5cala to przód bedzie wystawać i obawiam sie że tył tez będzie przycierać
Jak chcesz 19 to tylko 8cali i et45 tym bardziej że na 19 będziesz zakładać 235 gumę? :wink:
wlasnie sie waham jakie fele
mysle nad tomason tn1 w 18 te co masz jeszcze w graficie ... ma ktos foto octy na nich ?
Octavia FWD 370KM/460Nm + NX ET 14,607 - Bemowo 2011 ET 13,482 - Ryki 2012 ET 13,014 - Ełk 2013 ET 12,939 - Ryki 2015 0-200km/h - 13,2s 2 v-ce Mistrz Polski FWD TURBO PROFI 2015 1/4Mili
piramida, zajrzyj na racingforum - OZ racing w 18" są za śmieszne pieniądze.
chujowe, za ciężkie :szeroki_usmiech za to są ulktraleggery 18 et45 czyli idealne za około 4400 wraz z oponami 235/40 i chetnie bym je łyknął ale musiałbym sprzedać później opony po za tym baba by mnie zjadła jak bym kupił teraz nowe fele chyba że w kolorze czarnym to by sie może nie spostrzegła :P
piramida, przecież i tak nie ścigasz się na tych kołach to po co Ci ultra lekkie felgi :roll:
Niestety jak się chce mieć lekko trzeba wydać sporą kasiorę.
piramida, przecież i tak nie ścigasz się na tych kołach to po co Ci ultra lekkie felgi :roll:
Niestety jak się chce mieć lekko trzeba wydać sporą kasiorę.
wiesz, jak juz nie ma co ca bardzo zmodzić w aucie to albo się go sprzedaję albo kombinuje dalej ale to zakrawa juz trochę chorobą psychiczną :szeroki_usmiech
Taka fela lżejsza o 3kg/sztuka to myślę że da około 10-15koni wiecej a to powinno przełożyć się na większy banan na twarzy ale nie koniecznie w portfelu :wink:
Wiosna za pasem, więc i ja rozglądam się za jakimś felunkiem.
I od razu pytanie mam - kombinacja 17 cali (+225/45/17) + OII 1,6 Tour - warto czy spadek mocy znacznie odczuwalny? Ktoś miał możliwość porównać do fabrycznie stalowych 15''? Interesuje mnie kolor czarny (auto czarna perła) a 16'' czarne optycznie strasznie maciupkie są... 15'' odpada zupełnie.
Komentarz