[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
lu5asz wiesz że to kwestia bardzo indywidualna...
dla mnie żadnekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcedes95oto fele ori z audi
obok oryginału to chyba nawet nie stały
Zamieszczone przez marcedes95Zastanawiam się tylko czy nie będą one za duże do mojej octaviikliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
karolsky, ostatnio tutaj cos bylo http://forum.octaviaclub.pl/viewforum.php?f=11 widac sie sprzedaly
Tutaj pytałeś ? http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=66052
Kto pyta - nie bladzi http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=75638
Próbuj a znajdziesz. W ostatecznosci zostaje Ci ASO tam na pewno dostaniesz to co chcesz ale pewnie w innych pieniadzach niz oczekujesz.Paweł
Komentarz
-
-
Ja się długo zastanawiałem nad wyborem felgi, wybrałem Dezent TD grafitowe - zaprzyjaźniony wulkanizator polecał też tą firmę jak najbardziej - jak ktoś wcześniej wspomniał producent jest niemiecki i każda felga spełnia normy TUV, nie przewiduje więc mieć z nią problemów. Jednakże coś więcej o nich będę mógł napisać dopiero w sezonie letnim, bo już czekają z kapciami na wymianę.
Komentarz
-
-
Ogólnie polecam tez takie portal jak olx nie dość że są niskie ceny to można fajne lalunie wychaczyć a na dodatek coś jeszcze po negocjować
Przykład:
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
-
może moja oferta kogoś zainteresuje?
zestaw w stanie IGŁA - nie znajdziesz 1mm ryski :-)
koła nie jeździły po drodze publicznej a tylko parę km po placu fabrycznym
4 oryginalne nowe felgi Skoda ILIAS (16”, 5x112, szer 6.5”, ET46) + 4 opony letnie klasy PREMIUM Continental ContiPremiumContact5 205/55/16 91V, prod 0915
całość zmontowana, wyważona tylko zakładać i jeździć (odpada koszt ok 100zł za założenie opon na felgi, wyważenie w przypadku zakupu opon i felg oddzielnie)
Komentarz
-
Komentarz