Zamieszczone przez marcin607
[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
Znalazłem chyba ostatecznie 8j/18 et 47 i na to 205/40/18 tylko właśnie jeszcze nad opona myślę. Mała podpowiedź.MaderFaker EKOlot -> http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...t-vrs-interior
KUPIĘ: tunel z podłokietnikiem-kpl, Zderzak vrs FL, Skladane lusterka-kpl, Maxi-dot
Komentarz
-
-
Gbyby ktoś akurat poszukiwał to mam komplet nowych oryginalnych felg 17 + opony -całość bez przebiegu
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez omega2010Warto kupci te felgi http://allegro.pl/791-mg-felgi-18-5x...935479675.html ?
odpuśćkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Krótkie pytanie mam. Jakie alufelgi 15'' polecacie i które wyglądają względnie dobrze na oponach 195/65/15. Póki co mam kapsle takie:
i opony letnie i zimowe prawie nowe po 7mm a funduszy mało koło 800pln, więc zostaje przy 15.
Wstępnie wybrałem takie:
oraz używane:
przy tych:
jedna felga wygląda tak reszta ok:Załączone plikiblade232
Komentarz
-
-
No a te co podałem
to nie właśnie PYXIS 15'' ? Właśnie te mi się najbardziej podobają z używek co podałem a z nowych w zasięgu cenowym te democar.
Tylko tak jak pisałem jedna felga ma odprysk tak jak na zdjęciu co podałem i nie wiem czy przejmować się tym czy brać je ?
Z przesyłką 8 paczek będzie.
[ Dodano: Nie 11 Wrz, 16 11:54 ]
Jeszcze takie mogę w dobrym stanie kupić od ręki
i mam możliwość taniej w dobrym stanie kupić takie:
Felgi Aluminiowe w 24H. Dostawa Gratis! Sprawdź aktualne promocje i nowości. Skorzystaj z porad doświadczonych ekspertów. Dobierz śruby/nakrętki do swojego auta.
co myślicie ?blade232
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszDla pewności Felgi z Superba 3 pasują do Octavii?O2 FL 2.0 TDI ==>> http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=71836
Maciej
Kierownice MF, tempomaty, MFA w grupie VAG Skoda, VW, Seat, Audi. Montaż, kodowanie sterowników, sterowniki, wiązki i inne..
Komentarz
-
-
Witam,
Mam takie pytanie odnośnie zmiany felg w mojej O2 1.9 Tdi 105KM kombi. Aktualnie jeździ na orginalnych 16"/205/55 ET50, szerokość 6,5 cala. Upatrzyłem sobie ładne nowo pomalowane felgi od Golfa 6 GTD, 18" ET 52, szerokość 7,5 cala. Do tego oponki 225/40/18.
Moje pytanie jest następujące, czy nowe felgi nie będą przycierać bo w sumie ET duże, ewentualnie czy po założeniu dystansu coś pomoże? Ma ktoś własne doświadczenia z zakładaniem 18 cali?
Pozdrawiam,
Piotrek
edit:
Według http://uniwers.vot.pl/et/ felga będzie bardziej do środka o 15mm od obecnej.
Komentarz
-
-
hej w temacie dotyczącego obuwia do O2 fl 1.6 mpi zastanawiam się bo naczytałem się różnych postów o felgach 17' do tegoż auta że strasznie zmieniają dynamikę i spalanie . Właśnie mam 15' z oponami 195/65 a muszę zmienić opony i myślę żeby kupić jakieś 17" et35 z oponami 205/50. Co o tym koledzy myślą ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Piotrekb96Upatrzyłem sobie ładne nowo pomalowane felgi od Golfa 6 GTD, 18" ET 52, szerokość 7,5 cala. Do tego oponki 225/40/18.
Zamieszczone przez Piotrekb96Moje pytanie jest następujące, czy nowe felgi nie będą przycierać bo w sumie ET duże, ewentualnie czy po założeniu dystansu coś pomoże? Ma ktoś własne doświadczenia z zakładaniem 18 cali?
będziesz zadowolonykliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Szukałem zawsze tych felg,poprostu mi sie podobają .
Beda pasowały?
koła zimowe aluminiowe 5x112 Rial 215/50/17 jak Nowe Audi vw Skoda
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.plKondziu
OCP
Komentarz
-
-
Koledzy dla 17 i 18 w octavi standardowo jest:
na jakie J" i ET" dla 17 i 18 można sobie pozwolić aby były na równo z obrysem auta ew minimalnie schowane?7,0J x 17", ET 54, opona 225/45 R17 7,5J x 18", ET 51, opona 225/40 R18
Zastanawiam sie na jakie felgi w ogóle patrzeć.
Obecnie mam Craterisy 16" 6.5J ET50
na razie znalazlem na FB takie odpowiedzi:
"17x7 et 37 tył wchodzi idealnie, a przód równo lub leciuuutko wystaje" +19mm
"17x8 i et35... Tył jest na równo, przód lekko wystaje" +34mm - tu wydaje mi sie dosyc sporo...
ale przód jakoś mi nie pasuje za bardzo wystaje jaki byłby złoty środek?Załączone pliki
Komentarz
-
Komentarz