panowie jeszcze jedno, czym nizej auto siedzi tym wiekszy jest kat pochylenia koła, czyli moje tomasony et45 i szerokosc 8.5 cala na ori zawiasie z przodu trochę wystawały po za obrys patrząc z przodu ale juz po obnizeniu auta i ustawieniu zbieznosci i kątów koło spokojnie chowa sie w nadkolu, twierdze nawet ze przy et35 bedzie na styk ale pod warunkiem obnizenia auta
To jakie mam brać ET żeby ładnie wyglądało i nie obcierało .
Przeważnie wożę Żonę i dwóch dzieciaków .
I jeszcze jedno przy ewentualnym obtarciu opona nie zniszczy nadkola lub nadkole opony :?: bo jeżeli to obciera tylko o część plastikową nadkola to bym to jeszcze
przeżył , no chyba że to obciera o błotnik :?:
To jakie mam brać ET żeby ładnie wyglądało i nie obcierało .
Przeważnie wożę Żonę i dwóch dzieciaków .
I jeszcze jedno przy ewentualnym obtarciu opona nie zniszczy nadkola lub nadkole opony :?: bo jeżeli to obciera tylko o część plastikową nadkola to bym to jeszcze
przeżył , no chyba że to obciera o błotnik :?:
optymalna szerokosc feli do opony 225 to bedzie 8cali i et około 40-45 z przodu wtedy masz pewnosc ze koło nie bedzie wystawac oczywiscie mam na mysli seryjny zawias, natomiast z tyłu spokojnie wejdzie et35, więc skoro masz dylemat to nie kupuj szerszej feli niz 8 cali i nie przesadzaj z et, max to et40
lilo mam ten sam problem co Ty. Felgi już mam wybrane i nie wiem na jakie ET się zdecydować :niewiem bo w tym modelu O.Z.-ów (7,5") występują tylko ET 35 i 50. Myślałem o ET 50 i załozyć np. dystanse 10 mm :?:
Komentarz