bo ja lubię felgi :P a garaż bez przynajmniej 3 kompletów jakiś taki pusty jest :lol:
[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
a jak jest ze zbieżnością przy trzech kpl alu?Zamieszczone przez miguellobo ja lubię felgi :P a garaż bez przynajmniej 3 kompletów jakiś taki pusty jest :lol:
rozumiem, że to nie trzy takie same?
wiesz, chodzi mi o szerokość, rozmiar, et, opony?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
miguello,
ktoś gdzieś mi pierdolił, że jak się zmienia alu (np. na szersze, większe etc; opony na szersze to trzeba ustawić zbieżność)
stąd pytam, bo widzę, Ty praktykę masz
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
:diabelski_usmiechZamieszczone przez LUKIjak się zmienia alu (np. na szersze, większe etc; opony na szersze to trzeba ustawić zbieżność)
a przy dopompowaniu też :?: :wink:Zamieszczone przez miguelloprzy każdej zmianie letnie/zimowe trzeba by ustawiać zbieżnośćprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
czyli tylko pierdoliłZamieszczone przez miguelloLUKI, idąc tym tropem przy każdej zmianie letnie/zimowe trzeba by ustawiać zbieżność.
thx miguellokliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
ale... jak już ustawiać geo to lepiej chyba na większych kołach, jeśli zmieniamy większe\mniejsze felgi.Zamieszczone przez lilonie inaczej :twisted:Zamieszczone przez LUKIczyli tylko pierdolił
no ale ustawianie geo przy każdej zmianie to byłaby niezła porażka
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
ustawiałem na 15, zmieniłem na 17 i nie podobało mi się, okazało się, że jest średnio, trzeba było poprawić, niewykluczone, że już za pierwszym razem dali dupy...Zamieszczone przez liloMyślę że to bez różnicy geometria nie zmieni się przecież na małych kołach .Zamieszczone przez szkodaale... jak już ustawiać geo to lepiej chyba na większych kołach, jeśli zmieniamy większe\mniejsze felgi.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Na to wygląda, bo zmiana i rozmiar kół nie ma na to wpływu , jedynie obciążenie samochodu mogło by mieć jakiś wpływ na geometrię .Zamieszczone przez szkodaustawiałem na 15, zmieniłem na 17 i nie podobało mi się, okazało się, że jest średnio, trzeba było poprawić, niewykluczone, że już za pierwszym razem dali dupy...
Tak mi się bynajmniej wydajeDaniel
Komentarz
-
-
pieprzyć, i tak ustawiam zawsze po zmianie na letnie, więc jakby nie było jest gitZamieszczone przez liloNa to wygląda, bo zmiana i rozmiar kół nie ma na to wpływu , jedynie obciążenie samochodu mogło by mieć jakiś wpływ na geometrię .Zamieszczone przez szkodaustawiałem na 15, zmieniłem na 17 i nie podobało mi się, okazało się, że jest średnio, trzeba było poprawić, niewykluczone, że już za pierwszym razem dali dupy...
Tak mi się bynajmniej wydaje
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
tylko to trzeba pojeździć parę dni, żeby się przekonać jak jest twardoZamieszczone przez liloDzięki uprzejmości Piotrka_gdy będę miał okazję wypróbowania felg 8x17 ET35 na swoim samochodzie :diabelski_usmiech
na początku są same plusy
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-

Komentarz