bo ja lubię felgi :P a garaż bez przynajmniej 3 kompletów jakiś taki pusty jest :lol:
[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez miguellobo ja lubię felgi :P a garaż bez przynajmniej 3 kompletów jakiś taki pusty jest :lol:
rozumiem, że to nie trzy takie same?
wiesz, chodzi mi o szerokość, rozmiar, et, opony?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
miguello,
ktoś gdzieś mi pierdolił, że jak się zmienia alu (np. na szersze, większe etc; opony na szersze to trzeba ustawić zbieżność)
stąd pytam, bo widzę, Ty praktykę maszkliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKIjak się zmienia alu (np. na szersze, większe etc; opony na szersze to trzeba ustawić zbieżność)
Zamieszczone przez miguelloprzy każdej zmianie letnie/zimowe trzeba by ustawiać zbieżnośćprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miguelloLUKI, idąc tym tropem przy każdej zmianie letnie/zimowe trzeba by ustawiać zbieżność.
thx miguellokliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liloZamieszczone przez LUKIczyli tylko pierdolił
no ale ustawianie geo przy każdej zmianie to byłaby niezła porażkasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liloZamieszczone przez szkodaale... jak już ustawiać geo to lepiej chyba na większych kołach, jeśli zmieniamy większe\mniejsze felgi.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaustawiałem na 15, zmieniłem na 17 i nie podobało mi się, okazało się, że jest średnio, trzeba było poprawić, niewykluczone, że już za pierwszym razem dali dupy...
Tak mi się bynajmniej wydajeDaniel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liloZamieszczone przez szkodaustawiałem na 15, zmieniłem na 17 i nie podobało mi się, okazało się, że jest średnio, trzeba było poprawić, niewykluczone, że już za pierwszym razem dali dupy...
Tak mi się bynajmniej wydajesaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liloDzięki uprzejmości Piotrka_gdy będę miał okazję wypróbowania felg 8x17 ET35 na swoim samochodzie :diabelski_usmiech
na początku są same plusysaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz