Zamieszczone przez szkoda
[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez miguellolocaj85, sens jest ale na tył nie da rady wsadzić mniejszego dystansu niż 17mm ( no chyba że chcesz bez centrowania to inna bajka) więc popatrz jak zmienia się wtedy ET...
dlaczego nie mozna mniejszego dystansu wsadzic?
a czy do kazdych felg alu stosuje sie pierscienie centrujace?
Komentarz
-
-
także nie do końca ktoś mi pierdoliłZamieszczone przez liloZamieszczone przez szkodapieprzyć, i tak ustawiam zawsze po zmianie na letnie, więc jakby nie było jest git
nie, nie do każdychZamieszczone przez locaj85a czy do kazdych felg alu stosuje sie pierscienie centrujace?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Po testach zdaj relacje bo sam mam dylemat międzyZamieszczone przez liloDzięki uprzejmości Piotrka_gdy będę miał okazję wypróbowania felg 8x17 ET35 na swoim samochodzie :diabelski_usmiech
8.0x17 ET35 a 8.0x17 ET42.
PS.
Dobrze, że wzór już mam wybrany
pzdr,
krzemykO1, O2 Elegance
Komentarz
-
-
ale czego ty się spodziewasz?Zamieszczone przez krzemykPo testach zdaj relacje
powtórze to co juz pisałem kilka razy
większe et- auto jest "szersze" i lepiej sie prowadzi zwłaszcza w zakretach
większe et zwłaszcza 8x17 z et 35 ryzyko przecierki z tyluprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Ok to sprawa rozwiązana .. .chociaż autem jeździ tylko żona i to głównie sama więc o ocierki myślę że nie ma się co martwićZamieszczone przez miguelloakurat wątpię żeby na seryjnym zawiasie dało się odczuć różnice miedzy Et 35 a 42... Weź te z ET42 bo to i tak wtedy jest praktycznie na równo z błotnikami ale nie będzie nic obcierać
O1, O2 Elegance
Komentarz
-
-
fela 8cali i et35 bedzie ch...o wyglądać z przodu na seryjnym zawiasie i jak koldzy pisali wyzej poze przycierac z tyłu, et 42 bedzie optymalneZamieszczone przez krzemykOk to sprawa rozwiązana .. .chociaż autem jeździ tylko żona i to głównie sama więc o ocierki myślę że nie ma się co martwićZamieszczone przez miguelloakurat wątpię żeby na seryjnym zawiasie dało się odczuć różnice miedzy Et 35 a 42... Weź te z ET42 bo to i tak wtedy jest praktycznie na równo z błotnikami ale nie będzie nic obcierać
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
To decyzja zapadła będzie Ronal R38 17x8 i ET42 8)Zamieszczone przez piramida
fela 8cali i et35 bedzie ch...o wyglądać z przodu na seryjnym zawiasie i jak koldzy pisali wyzej poze przycierac z tyłu, et 42 bedzie optymalne
Dzięki za opinie
O1, O2 Elegance
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Na wiosnę wrzucę zdjęcia ... będzie też motywacja do umieszczenia dwóch czeszek w dzialeZamieszczone przez LUKIkrzemyk, całkiem całkiem ten Ronal,
ciekawe jak na okcie będzie siedzieć?
Tutaj też czarne A3 z tymi Ronalami.O1, O2 Elegance
Komentarz
-
-
Kiniu, z całym szacunkiem u nas śniegu pewnie tyle co u was, nie wyobrażam sobie jazdy na letnich 225 w tych warunkachZamieszczone przez Kiniuśmigałeś już na tych felunkach
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-

Komentarz