[O2] Przyciski na kierownicy wielofunkcyjnej po FL
Jak to jest z tymi przyciskami? Wiem, że przed FL po prawej stronie mogło być sterowanie telefonem lub włączanie/wyłączanie podświetlania. Wszelkie informacje i zdjęcia mile widziane :wink:
z tego co widzę, to jest to ta sama kierownica co w superbie, a więc:
po prawej jest:
-słuchawka do obsługi telefonu (lub gdy nie ma gsm to chyba jest to obieg zamknięty klimatyzacji)
-przycisk powrotu
-rolka z przyciskiem
po lewej jest:
-wciskana rolka do głośności radia (m.in. włączanie/wyłączanie radia)
-przyciski następny-poprzedni
ściągnij sobie instrukcję ze strony będziesz miał wszystko dokładnie opisane
z tego co widzę, to jest to ta sama kierownica co w superbie, a więc:
po prawej jest:
-słuchawka do obsługi telefonu (lub gdy nie ma gsm to chyba jest to obieg zamknięty klimatyzacji)
-przycisk powrotu
-rolka z przyciskiem
po lewej jest:
-wciskana rolka do głośności radia (m.in. włączanie/wyłączanie radia)
-przyciski następny-poprzedni
ściągnij sobie instrukcję ze strony będziesz miał wszystko dokładnie opisane
To nie jest obieg zamkniety klimy tylko przechodzenie między funkcjami radia: FM, AM, CD/media ...
Tylkfernando, muszę Cię zmartwić bo RS wychodzi tylko z DSG, także jeśli nie masz DSG to będą dziury. Sam jestem na etapie wymiany kiery i biorę zwykła trójramienną.
Co do sterowania to z tego co wiem to guziczki to kwestia kodowania.
Najlepiej jakby wypowiedział się Enriquez, to jest specjalista w tej sprawie
A to ciekawe co piszesz, bo właśnie kupiłem trójramienną ze sterowaniem i bez łopatek do RS. Więc nie wiem gdzie to doczytałeś, że z tyłu dziury na łopatki.
[ Dodano: Pią 27 Sie, 10 15:27 ]
Jakby kto chciał, to będę miał swoją na sprzedaż - skórzana 4 ramienna multimedialna. Do obejrzenia w opisie mojego szkodnika. Przebieg 8.000 km.
Enriquez, on się źle wyraził
chodziło mu o to, że nie ma kiery od RS perforowanej bez dziur na DSG, bo sam szukałem i RS bez dziur są tylko ze zwykłą skóra
Chłopaki, nie chcę Was załamywać, ale żaden z Was nie ma racji :P
Jest RS ze skórą częściowo perforowaną i bez DSG, ale nie ma perforowanej multifunkcji RS bez łopatek :wink:
Enriquez, ta kiera miała być dla mnie ale chciałem bez znaczka RS dlatego jej nie przytuliłem, no ale nic straconego bo w przyszłym tygodniu będzie właściwa.
Enriquez, ta kiera miała być dla mnie ale chciałem bez znaczka RS dlatego jej nie przytuliłem, no ale nic straconego bo w przyszłym tygodniu będzie właściwa.
Ogólnie to nie widziałem jeszcze w RSce takiej kierownicy, to tak poza konkursem. RSowa zawsze (przynajmniej na naszym rynku) miała skórę perforowaną, a te gładkie to ze zwykłych były :roll:
Typ, wersja SW, G85 powinny się zgadzać. Jakby ktoś chciał się upewnić czy mu pójdzie CH w O2 przed FL, to mam do wypróbowania moduł CS, goły nic nie obsługujący, ale jak on pójdzie to pójdzie też CH bo jest on zamiennikiem CS.
Zamiennikiem CQ jest CF.
misiek^wro miał próbować, ale się boi
moduł mogę wysłać, albo zapraszam do Łodzi. Całość zajmie 2x10 minut.
fernando, Podjedz na spota, Panowie VAGiem sprawdzą Ci jaki masz obecnie moduł i będziesz wiedział co kupić. CH obsłuży wszystko bo to najwyższy moduł tyle że jest najdroższy w zakupie 550-600zł, ja kupiłem CH a okazało się że podejdzie CF który kosztuje 150zł.
Komentarz