A czy jest możliwość zgrania pliku labels od wersji PL i go podmienić w chińczykach.....
jak znajdziesz kogoś kto ci takie labelki z oryginalnego VCDS udostępni to zawsze możesz spróbować. Wątpię tylko czy znajdziesz chętnego. Skopiować i wkleić zawsze się da.
karoldab82, można podmienić labels ale mam tylko do centr.elekt.
A czy jest możliwość zgrania pliku labels od wersji PL i go podmienić w chińczykach.....ostatnio byłem u mechanika i podłączał swojego vcdsa i wszystkie bity miał ładnie opisane a przynajmniej w moim 15.7.1 wiele opisów bitów jest niedostępnych nawet po angielsku :? Czy ktoś coś w tym temacie?
Witajcie.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem VCDSa 15.7.1. Wiadomo Made in China
I małe pytanko. Czy istnieje jakieś tłumaczenie z wersji ENG. tych wszystkich bajtów? Co za co odpowiada?
Angielski u mnie nienajgorszy ale problem jest z "technicznym" słownikiem.
Tak też zrobiłem i póki nie wykonam "then run SART_VCDS.exe" z instrukcji to apka się odpala, a jak tylko pozamienia rzeczy z tego pliczku to przestaje.
PS. Nie chcę ryzykować uwalenia kabla przy pierwszym podłączeniu więc chciałem wszystko z instrukcją zrobić idealnie (-:
Dwarf, u mnie na Win 7 starter działa bez problemu, tylko cały katalog ross-techa trzeba wrzucić nortonowi na listę wyłączeń ze skanowania, bo można się zdziwić
[ Dodano: Pią 11 Mar, 16 15:40 ]
Link do obrazu będziesz miał za 10-15 minut
Dobra, pocudowałem, pokombinowałem, ale chyba coś jest nie tak. Otóż z dołączonej płytki zaisntalowałem soft, ale nie da rady odpalić aplikacji. Po prostu po podwójnym kliku nic się nie dzieje. Najpierw myślałem, że to może Norton blokuje, ale spróbowałem nad dwóch innych kompa bez antywirusa i nic - każdy po prostu automatycznie ubija proces zanim nawet pojawi się okienko aplikacji. Ma ktoś może gdzieś samego exe z wersji 15.7 żeby sprawdzić czy to wina tego co jest na płycie? Z góry dzięki!
dawcio, pytanie retoryczne :diabelski_usmiech a tak wracając do tematu, to z ciekawości ktoś mógłby w prostych słowach wyjaśnić co takiego jest w 18, że lepiej nie ruszać :?:
Zostaw komentarz: