Koledzy krew mnie zalewa ponieważ chcę aktywować sobie halogeny na światła mijania itp.. Kupiłem podróbkę delphi de150e która się nie sprawdziła i już ją sprzedałem, dziś dotarł do mnie kabel z allegro który właściwie działa tylko na programie vag commander w którym chyba także nie da się tego włączyć. Wybaczcie że powielam ale już jestem tak zdesperowany że wolę zapytać. Czy przy kupnia kabla poniżej (ten o którym mowa wyżej) vcds pójdzie normalnie?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Cześć,
od tygodnia mam Octavię II Combi z 2010 roku i dzisiaj zapalił mi się "Check Engine". Myślałem, że luzy są z tymi kabelkami i sobie na spokojnie kupię na Allegro jakiś zwykły kabelek za 50PLN, żeby tylko odczytać błędy. A tutaj trzeba z Chin sprowadzać.
Mam dwa pytania:
1) nie boicie się wtykać interfejsów zamówionych w AliExpress do gniazda w samochodzie? Małe Chińskie rączki mogły się przecież pomylić i coś źle połączyć, wtedy można sobie chyba uszkodzić elektronikę w samochodzie.
2) może ktoś ma do sprzedania już przetestowany i sprawdzony kabel (+cd z software) ?
Cześć,
od tygodnia mam Octavię II Combi z 2010 roku i dzisiaj zapalił mi się "Check Engine". Myślałem, że luzy są z tymi kabelkami i sobie na spokojnie kupię na Allegro jakiś zwykły kabelek za 50PLN, żeby tylko odczytać błędy. A tutaj trzeba z Chin sprowadzać.
Mam dwa pytania:
1) nie boicie się wtykać interfejsów zamówionych w AliExpress do gniazda w samochodzie? Małe Chińskie rączki mogły się przecież pomylić i coś źle połączyć, wtedy można sobie chyba uszkodzić elektronikę w samochodzie.
2) może ktoś ma do sprzedania już przetestowany i sprawdzony kabel (+cd z software) ?
kable które zakupisz na OLX to na 100% robią te małe chińskie rączki. Legalny kabel i oprogramowanie to koszt około 2500zł. Nie licz na cuda że te tańsze nie pochodzą z chin
pozdrawiam
roberta Skoda SuperB 1,4 TSI iV Hybryda
Wszystko jest robione w chinach - każdy interface sprzedawany na OLX i Allegro czy nawet Viaken (swoją drogą ich oceniam gorzej niż większość tych na Aliexpress/DHgate).
Ja kupowałem wersję HEX V2 17.8 w wersji ENG za, w przeliczeniu, 92,94 PLN - przesyłka nadana 7.10.2017 była u mnie 25.10.2017.
Nazwa oferty: Support offical vcds 17.8 software !!VCDS HEX V2 interface VAG COM 17.8 VAGCOM 17 FOR VW AUDI Skoda Seat English Germany (można szukać po cenie 25$), wersja z oddzielnym kablem USB mocowanym na wkręt.
Kupowałem w tym sklepie (link nie powinen wygasnąć jak Wasze powyżej).
Dziękuję wszystkim za odniesienie się do tematu . Na razie Check Engine samo zgasło , więc nie mam takiej presji na zakup . Ale pewnie ostatecznie kiedyś jakiś kabelek sobie kupię.
przypomnialem sobie, ze w szufladzie lezy juz jakis czas ELM 327. zrobie cos tym przy O2 czy nie ma szans? uzywalem go kiedys do troche starszych aut tzn Peugeot 406, BMW E46, Subaru Impreza. jest sens bawic sie tym kabelkiem przy O2 czy lepiej poszukac cos pod VCDS?
Działa na win10 64bit i 32bit sprawdzone na kilku komputerach
Instalator robi swoje, ale podczas instalacji loader zamyka sie okno i uszkadza sie skrot na pulpicie.
Też tak masz? Mam probować i uruchomić z katalogu programu?
Komentarz