Zamieszczone przez JOGI
Zobacz wpis
Jaki kabel do diagnostyki Octavii 1Z- VCDS
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez golden2912 Zobacz wpisod ktorego sprzedawcy brales?
Mam kabel z Atmegą na pokładzie (koledzy na forum pisali, że lepszy, to taki wziąłem).
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisbardzo mnie to cieszy już płynie do mnie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JOGI Zobacz wpisDokładnie od tego:
Zamieszczone przez JOGI Zobacz wpisNie będziesz zawiedziony.
Komentarz
-
-
Koledzy krew mnie zalewa ponieważ chcę aktywować sobie halogeny na światła mijania itp.. Kupiłem podróbkę delphi de150e która się nie sprawdziła i już ją sprzedałem, dziś dotarł do mnie kabel z allegro który właściwie działa tylko na programie vag commander w którym chyba także nie da się tego włączyć. Wybaczcie że powielam ale już jestem tak zdesperowany że wolę zapytać. Czy przy kupnia kabla poniżej (ten o którym mowa wyżej) vcds pójdzie normalnie?
https://pl.aliexpress.com/store/prod...838958881.html
Co powiecie o tym kablu?
Oraz czy kabel z olx będzie też działał z vcds i centralną elektryką?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.plOstatnio edytowany przez Koron; 44870.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Koron Zobacz wpisCzy przy kupnia kabla poniżej (ten o którym mowa wyżej) vcds pójdzie normalnie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Koron Zobacz wpis
Oraz czy kabel z olx będzie też działał z vcds i centralną elektryką?
https://www.olx.pl/oferta/interfejs-...tml#1caded6d1e
Komentarz
-
-
Cześć,
od tygodnia mam Octavię II Combi z 2010 roku i dzisiaj zapalił mi się "Check Engine". Myślałem, że luzy są z tymi kabelkami i sobie na spokojnie kupię na Allegro jakiś zwykły kabelek za 50PLN, żeby tylko odczytać błędy. A tutaj trzeba z Chin sprowadzać.
Mam dwa pytania:
1) nie boicie się wtykać interfejsów zamówionych w AliExpress do gniazda w samochodzie? Małe Chińskie rączki mogły się przecież pomylić i coś źle połączyć, wtedy można sobie chyba uszkodzić elektronikę w samochodzie.
2) może ktoś ma do sprzedania już przetestowany i sprawdzony kabel (+cd z software) ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez invenisso Zobacz wpis2) może ktoś ma do sprzedania już przetestowany i sprawdzony kabel (+cd z software) ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez invenisso Zobacz wpisCześć,
od tygodnia mam Octavię II Combi z 2010 roku i dzisiaj zapalił mi się "Check Engine". Myślałem, że luzy są z tymi kabelkami i sobie na spokojnie kupię na Allegro jakiś zwykły kabelek za 50PLN, żeby tylko odczytać błędy. A tutaj trzeba z Chin sprowadzać.
Mam dwa pytania:
1) nie boicie się wtykać interfejsów zamówionych w AliExpress do gniazda w samochodzie? Małe Chińskie rączki mogły się przecież pomylić i coś źle połączyć, wtedy można sobie chyba uszkodzić elektronikę w samochodzie.
2) może ktoś ma do sprzedania już przetestowany i sprawdzony kabel (+cd z software) ?
Komentarz
-
-
Wszystko jest robione w chinach - każdy interface sprzedawany na OLX i Allegro czy nawet Viaken (swoją drogą ich oceniam gorzej niż większość tych na Aliexpress/DHgate).
Ja kupowałem wersję HEX V2 17.8 w wersji ENG za, w przeliczeniu, 92,94 PLN - przesyłka nadana 7.10.2017 była u mnie 25.10.2017.
Nazwa oferty: Support offical vcds 17.8 software !!VCDS HEX V2 interface VAG COM 17.8 VAGCOM 17 FOR VW AUDI Skoda Seat English Germany (można szukać po cenie 25$), wersja z oddzielnym kablem USB mocowanym na wkręt.
Kupowałem w tym sklepie (link nie powinen wygasnąć jak Wasze powyżej).
Komentarz
-
-
Czy można prosić o poradę który kabel wybrać?
Z tego co widzę to z Atmega są dwa kable
Polish - Shop Cheap Polish from China Polish Suppliers at AutoDiag Store on Aliexpress.com
Z góry dziękuję za pomoc
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati8201 Zobacz wpisrozumiem, że ten działa pod win 10
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpishttps://pl.aliexpress.com/store/prod...7567f32eeL3XqZ
Ja mam ten i jest
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mez2008 Zobacz wpisU mnie pod win10 nie dziala
''Kompatybilność z systemem windows 10''
Komentarz
-
-
Działa na win10 64bit i 32bit sprawdzone na kilku komputerachSkoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpisDziała na win10 64bit i 32bit sprawdzone na kilku komputerach
Też tak masz? Mam probować i uruchomić z katalogu programu?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mez2008 Zobacz wpisuszkadza sie skrot na pulpicie.
więc spróbuj z wył.antywirem
Komentarz
-
Komentarz