Co to za rabat 4%, chyba na totalnego golasa. Rabaty jakie chodza na rynku od kilku lat to co najmniej drugie tyle.
Pandzik, przesiadka na 1.2 :twisted:
Pandzik, przesiadka na 1.2 :twisted:
:szeroki_usmiech
ja w firmie juz kupiłem ok 30 aut mam juz odpowiednie rabaty
jak byś miał Halogeny to w FL sa 2 żarówki jedna H8 a druga do świateł dziennych i wtedy dzienne masz tylko z przodu bez tylnych lamp zapytaj w salonie i domów sobie halogeny z dziennymi i zwróć też uwage by wtedy wymienili Ci też wyłącznik świateł u mnie tak dokładali halogeny w ASO na starym wyłączniku i po właczeniu halogenów paliły mi się z przodu i z tyłu od razu bo wył.był wyciągany na raz a powinnien być na 2 (osobno przód i tył) zrobiłem im awanture i szybko wymienili
jak byś miał Halogeny to w FL sa 2 żarówki jedna H8 a druga do świateł dziennych i wtedy dzienne masz tylko z przodu bez tylnych lamp zapytaj w salonie i domów sobie halogeny z dziennymi i zwróć też uwage by wtedy wymienili Ci też wyłącznik świateł u mnie tak dokładali halogeny w ASO na starym wyłączniku i po właczeniu halogenów paliły mi się z przodu i z tyłu od razu bo wył.był wyciągany na raz a powinnien być na 2 (osobno przód i tył) zrobiłem im awanture i szybko wymienili
Cos jeszcze VAGiem da sie przerabiac? Czy jak kumpel mi to zrobi moze byc problem z gwarancja?
autko na prawde jest fajne
na poczatku smialem sie, ze to straszna bida w porownaniu z moim 13 letnim Audi A4, ale pare km, ktore mialem okazje przejechac za kierownica Octavii zmianily moje nastawienie do tego autka
. Mysle, ze moj ojciec bedzie z niej zadowolony
.
Autko ładne choć nie jestem fanem srebrnych aut co do dodawania gazu na małych obrotach to ten typ tak ma
to nie dziezel
Komentarz