Co to za rabat 4%, chyba na totalnego golasa. Rabaty jakie chodza na rynku od kilku lat to co najmniej drugie tyle.
Pandzik, przesiadka na 1.2 :twisted:
Pandzik, przesiadka na 1.2 :twisted:

:szeroki_usmiech
ja w firmie juz kupiłem ok 30 aut mam juz odpowiednie rabaty
jak byś miał Halogeny to w FL sa 2 żarówki jedna H8 a druga do świateł dziennych i wtedy dzienne masz tylko z przodu bez tylnych lamp zapytaj w salonie i domów sobie halogeny z dziennymi i zwróć też uwage by wtedy wymienili Ci też wyłącznik świateł u mnie tak dokładali halogeny w ASO na starym wyłączniku i po właczeniu halogenów paliły mi się z przodu i z tyłu od razu bo wył.był wyciągany na raz a powinnien być na 2 (osobno przód i tył) zrobiłem im awanture i szybko wymienili
jak byś miał Halogeny to w FL sa 2 żarówki jedna H8 a druga do świateł dziennych i wtedy dzienne masz tylko z przodu bez tylnych lamp zapytaj w salonie i domów sobie halogeny z dziennymi i zwróć też uwage by wtedy wymienili Ci też wyłącznik świateł u mnie tak dokładali halogeny w ASO na starym wyłączniku i po właczeniu halogenów paliły mi się z przodu i z tyłu od razu bo wył.był wyciągany na raz a powinnien być na 2 (osobno przód i tył) zrobiłem im awanture i szybko wymienili
Cos jeszcze VAGiem da sie przerabiac? Czy jak kumpel mi to zrobi moze byc problem z gwarancja?
autko na prawde jest fajne
na poczatku smialem sie, ze to straszna bida w porownaniu z moim 13 letnim Audi A4, ale pare km, ktore mialem okazje przejechac za kierownica Octavii zmianily moje nastawienie do tego autka
. Mysle, ze moj ojciec bedzie z niej zadowolony
.
chociaz bede na to zwracal uwage, dzieki za porade
Autko ładne choć nie jestem fanem srebrnych aut co do dodawania gazu na małych obrotach to ten typ tak ma
to nie dziezel
Komentarz