Przymierzałem Brembo od Alfy 166, ale niestety inny rozstaw śrub... za to te od Audi Q5 pod tarcze 320 wchodzą na zwrotnice 288/215 P&P, jedyny problem to tarcza która od Q5 nie pasuje, ale można zrobić pod zamówienie...`co do felg to będę się przymierzał do 17-tek et40 od Superb-a III, powinny wejść...
"Bezpieczny" zakres ET, Octavia II
Zwiń
X
-
Zaciski Brembo do 166, a do 159 to te same konstrukcyjnie zaciski różniące się mocowaniem. Do 166 mają klasyczne kocie uszy, a 159 mają adapter...
Tarcze od C320 ? niestety ten sam problem co z tarczami od Q5, nie ta średnica otworu centrującego i nie ta wysokość...Ostatnio edytowany przez pietrek125; 25421.
Czeski Knedliczek z Meksykańską Papryczką Chili
CBTA 2.5 MPI 170 KM, KPF 5S Man.
Komentarz
-
-
Hmmm nie wiem u mnie pasują, z tego co wiem to z tego Merca własnie albo się pomyliłem co do modelu, kurczenie mam opakowania już po tarczach bo bym sprawdził. Nie istotne z resztą numer jest na tarczy jak zdejmę to sprawdzę. A wiesz może z jakiego Boxtera pasują zaciski do seryjej tarczy 312mm? Czy też na adapterach?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomczas Zobacz wpisczy poniższy rozmiar felg do octavi 2, 2005r bedzie dobry, nie bedzie nic obcierac itd.?
7Jx16 ET40 5x112
Komentarz
-
-
Witam.
Przymierzam się do kupna nowych felg dla mojej okti bo zbliża się lato,a fabryczne 15 troszkę słabo cieszą oko.
Problem polega w tym że nie wiem czy ET42 do felg 6,5x16 nie będzie stanowiło problemu? Oraz jaką oponę wybrać czy 230/65 nie będzie za duża.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Komentarz
-
-
Gość
Z tą oponą to ci się coś (kosmicznie) pomyliło (bo nawet nie istnieje taka), ale felga ujdzie. Tak wyglądają 205/55R16 na felgach 6,5J ET45:
Komentarz
Komentarz