Pewnie niedługo na forum będzie można kupić adaptery "poprawione" i nie nagrzewające się, składane przez nową firmę "SkodaHID by Roberto" :diabelski_usmiech
[O2] Adapter-Kasownik LED DRL Octavia 2 - Opinie
Zwiń
X
-
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
-
-
Ja mam pytanie trochę z innej bajki, czy da się dokupić jakieś filtry aby nie siało zakłóceń po CB, bo jak założyłem LEDy to nawet stacji radiowej na radiu nie mogłem złapać, nie mówiąc już o używaniu CB.
Może jest coś takiego co się montuje tak jak te kasowniki? ewentualnie fajnie jak by było dwa w jednym czyli kasownik i filtr razem. Bo jeżeli tak to chętnie bym zainwestował, szukałem na Moto HID ale nic takiego nie mają.
Komentarz
-
-
Zamawiałem w Moto HID, jak zresztą wszystkie LEDy które kupiłem do tej pory.
montowałem je w miejsce halogenów, a zamówiłem takie
Akcesoria motoryzacyjne MOTOHID : - kompleksowe oświetlenie led, lampy led , cardna, dectane modulite, dayline, DRL żarówki xenon
Efekt naprawdę świetny, ale co z tego jak po włączeniu CB słychać piski.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomek_poznanhmm, watek jest o adapterze....
do tych halogenow dokladales rezystory czy jezdzisz z błedem ?
Po wypłacie zamówię te kasowniki może to coś pomoże, na tą chwilę LEDy czekają na lepsze czasy
Komentarz
-
-
nie pomoze, zlikwiduje blad jedynie = zalozenie ledow w PMG u Ciebie moze powodowac jakies zakłocenia w CB ale to nie jest wina leda samego w sobie bo te same w z inna oprawka sa w dzienych u kolegów w FL i sami CI moga napisac czy im sieje czy nie. Po prostu instalacja od PMG daje takie efekty w polaczeniu z LED'owymi driverami. DFLaczego dokladnie to nie wiem...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spacewalkerNa forum Golfa jest opis jak zmodyfikować Bordnetz 3C0 ...049 tak by mozna było dac LED pod halogen bez rezysora mocy.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Komentarz