Temat rozwiązany w temacie Czujnik zmierzchu + czujnik deszczu + nowy wyłącznik AUTO
Czujnik deszczu, światła, lusterko wsteczne ściemniające
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez mez2008 Zobacz wpis
Moja O3 jest z rocznika 2013.
Zamontowałem 5Q0955547A - informacja była taka że ten rocznik miał fabrycznie czujnik 5Q0955547 - bez żadnej literki.
Problem był jedynie taki że musiałem ręcznie wpisać kod 07805D aby czujnika miał wszystkie ustawienia dla Skody.
Bez wpisania ręcznie kodu VCDS i auto widział czujnika jak dla Golfa bez możliwości ustawienia wycieraczek .
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lukas345 Zobacz wpis
Wczoraj właśnie wymieniłem u siebie czujnik z oryginalnego z 2013r na ten z literką A na końcu - jak u Ciebie działają wycieraczki w auto ? Ja mam wrażenie, że ten czujnik jest bardzo czuły i długo jedzie po szybie bo wartość kropelkowania w VCDS nie spada tak szybko do zera.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mez2008 Zobacz wpis
Wycieraczki auto działają
Komentarz
-
-
Witam,
Panowie chciałem w swojej skodzie dodać możliwość automatycznego zapalania świateł - poszedłem po najmniejszej linii oporu i zakupiłem taki zestaw
https://pl.aliexpress.com/item/10050...martRedirect=y
i teraz: światła się zapalają i gaszą, tylko jest tam funkcja comming/leaving home co powoduję że po otworzeniu drzwi auto pika że mam zapalone światła. Jest jakiś sposób na to?Ostatnio edytowany przez [email protected]; 10005357.
Komentarz
-
Komentarz