freekon, Ale żeby było jasne. To nie dlatego że Mirek prosił ale dlatego bo tańczyć nie potrafię :szeroki_usmiech
Pakiet Dynamic
Zwiń
X
-
Pakiet Dynamic
Witam,
Właśnie jestem na etapie konfigurowania swojej nowej Octavii i zastanawiam się nad pakietem dynamic.
Z tego co wyczytwałem daje on:
-sportowe fotele
-delikatny spoiler na klapie bagażnika
-trójramienną kierownicę.
W związku z powyższym mam kilka pytań:
Po pierwsze czy warto wziąć ten pakiet?
Ma ktoś może zdjęcia porównujące klapę bagażnika z tym spoilerem i bez?
Czy te fotele rzeczywiście są wygodniejsze?. Te standardowe wydały mi sie ok, a niestety nie mam możliwości sprawdzenia tych z pakietu dynamic.
Czy ta trójarmienna kierownica róźni się czyms poza kształtem od tradycyjnej czteroramiennej?
Z góry dzięki za wszelkie opinie w tym temacie.
-
-
Warto!!!! choćby tylko dla siedzeń. trzymają i wyglądają o niebo lepiej niż standard. Wczoraj przyszła moja octavka i sam sprawdzałem. Obawiałem sie tych siedzeń bo nigdzie zdjęć nie mogłem znaleźć. Wczoraj obawy znikneły ....... są super. Spojler to już sprawa gustu. Kiera ok ale ja i tak 100 PLN dopłacałem żeby obsługę radia i telefonu miała. W każdym razie dałbym ten tysiak dla samych siedzeń
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez msz07Warto!!!! choćby tylko dla siedzeń. trzymają i wyglądają o niebo lepiej niż standard. Wczoraj przyszła moja octavka i sam sprawdzałem. Obawiałem sie tych siedzeń bo nigdzie zdjęć nie mogłem znaleźć. Wczoraj obawy znikneły ....... są super. Spojler to już sprawa gustu. Kiera ok ale ja i tak 100 PLN dopłacałem żeby obsługę radia i telefonu miała. W każdym razie dałbym ten tysiak dla samych siedzeń
Załączyłem fotkę fotela kierowcy w opisie samochoduSkoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
[quote="elektrykprosty"]Zamieszczone przez MihauOgólnie polecam fotele, bo są sporo lepsze niż zwykłe.
Nie zgodzę się. Brak im regulacji kąta nachylenia siedziska na przykład.
Na briskodzie ludzie narzekają na bardzo szybkie niszczenie tych foteli.Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
Komentarz
-
-
Brak osobnej regulacji wysokości przodu i tyłu siedziska fotela.
Brak regulacji wysokości pod lędźwie. Mozna regulować tylko jak bardzo ten dings wystaje.
Właśnie to mają fotele elektryczne dostępne w Elegance a nieosiągalne w RS i pakiecie dynamic.
Ale wyglądają świetnie. Od razu widać, że sportowe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez elektrykprostySkoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
Komentarz
-
-
Zobaczylem dzis na placu u dilera moja srebrna strzałę po raz pierwszy i zauwazyłem, że ma ona z tyłu spojler jak w wersji Dynamic. Na stojacym obok dieslu spojlera nie bylo.
Czy one są standardem dla silnika 1.4 tsi, bo pakietu dynamic nie zamawialem?
P.s czy zaciemnienie tylnych szyb w pakiecie Sunset się zwiększa przy większym nasłonecznieniu?O3 1,4 TSI 140KM Elegance
Pakiet Amazing, Sunset, Webasto, Park Assist 2.0,
Przebieg-ponad 25 000 km ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AlfP.s czy zaciemnienie tylnych szyb w pakiecie Sunset się zwiększa przy większym nasłonecznieniu?kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz