Zamieszczone przez Panoramix
Chlapacze
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez voctawiasNo to ja mam jeszcze lepszą cenę bo mają być w bagażniku przy odbiorze"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere."
Komentarz
-
-
Dzisiaj oglądałem 4 lata misiubisi outlandera który nie miał chlapaczy, progi wyprane z konserwacji goła blacha już rudawa, zamówił chlapacze zaraz a progi do konserwacji, oglądaliśmy takie samo auto z chlapaczami i niestety usterek nie uwidziosz :shock:Octavia III 1.4 TSI AMBITION, KOLOR DZIADKOOOWYYY BEŻOOOWY
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kylo76Po ponad miesiącu jazdy z chlapaczami widzę, że się mniej samochód brudzi i kamienie nie tłuką o blachy. Według mnie warto było wydać 140zł z montażem.
Michał"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bartek77TJa jeszcze nie postanowiłem, musze sobie na żywo poogladać wersje z .....i wersje bez chlapaczy :POctavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Fredy.PWBartek77T, u mnie w Showroomie możesz zobaczyć (na kilku fotkach widać), jak się prezentuje Octavka w beżu z chlapaczami, tyle że wersja Liftback. Wiem, że to nie to co na żywo, ale jednak :szeroki_usmiech
Pzdr
O dzięki, na pewno zerkneZamówiona (19.12.2013)
Wyprodukowana (25.03.2014)
Odebrana (14.04.2014)
OCTAVIA III Kombi 1.4 TSI Beż Cappuccino +Ambition+Amazing+Pakiet chrom+Sunset+inne dodatki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kylo76Zamieszczone przez yunior81A tak serio to oryginalne za drogie ? Czy nie ładne ?
A czy za drogie, niech pomyślę................
94zł za cztery kawałki gumy, ori wykonane w Chinach, plus przesyłka........ :?:
Nie jest to dużo, ale nie warte tych pieniędzy
...ta drogo - w VW za chlapacze TYLKO na przod chca 150 za material + 140 za montaz :shock: czyli za komplet pewnie 600 zl
Komentarz
-
-
To czy się nie odznaczają, częściowo zależy od koloru auta, ja na przykład mam czarną perłę i montaż ich praktycznie nie wpłynął na estetykę samochodu. Ogólnie braliśmy chlapacze bez zastanowienia z samodzielnym montażem. Nie obeszło się bez zdejmowania kół i wiercenia dziur, ale ogólnie problemów nie było(Taty) Czarna Octavia III Liftback 1.4 TSI (manual) Ambiente + Amazing + pakiet Chrom + chromowane listwy przód/tył + el. lusterka + podświetlenie nóg + trójramienna, wielofunkcyjna kierownica + inne pierdoły (Mój) Ford Focus CC
Komentarz
-
-
Przeglądnąłem cały wątek i nigdzie nie znalazłem numerów katalogowych chlapaczy do Q3 RS w combi . Czy możecie potwierdzić, że od normalnej pasują do RS ? Tutaj znalazłem takie info:
- Osłony przeciwbłotne przednie 5E0 075 111
- Osłony przeciwbłotne tylne 5E0 075 101
Czy warto kupić na przód i na tył czy tylko na tył ?
Komentarz
-
-
Do O3 sa jedne chlapacze (a przynajmniej rok temu tak było). Kupione, zamontowane w RS kombi i pasuja. A skoro miedzy hatcbackiem i kombi sa takie same, to nie bedzie roznicy zwykła/RS, bo nadkola te same w koncu.
Czy warto - kwestia podejscia i preferencji.. Czesc forumowiczow powie ze tragedia, bo szpetnie wygladja, psuja wyglad auta i w RS to profanacja, jak chcialem to moglem wziac Scouta.
Dla mnie jednak przydatne - dzieki tylnym klapa bagaznika i sam zderzak sa duuuzo mniej uwalone w kazdych warunkach. Dzieki przednim przednie drzwi sa duuzo czystsze i mam wrazenie ze tez mniej chlapie po bocznych szybach w razie jakis kaluz albo mega ilosci wody. Dla mnie ma to znaczenie, bo jednak duze predkosci (140+) na dlugich odcinkach potrafia uwalic auto mocno...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez browcofilTeż rozważam montaż. Zastanawia mnie tylko na ile łatwo to urwać na polnej drodze lub w głębszym śniegu.
Komentarz
-
Komentarz