A to można było kupić pod koniec roku 2012:
Wymiana żarówek na LEDy
Zwiń
X
-
Wymiana żarówek na LEDy
Witam
Noszę się z zamiarem wymiany żarówek tylnych kierunkowskazów oraz wstecznego, a także we wnętrzu auta na LEDy.
Mam jednak pytanie, czy w przypadku przepaleni się żarnika któregoś z fabrycznych świateł LED serwis nie będzie szukał dziury w całym i tłumaczył, że straciłem gwarancję, ponieważ zmieniłem żarówki na inne niż sugeruje producent?
-
-
A czy ktoś już wymieniał zarówki podświetlajace tablice rejestracyjna na LED?Jest 1.4 TSI Elegance Blue Race 18' Golus
Mój błękitny Skarb!
Komentarz
-
-
Jak już coś zmienisz z tymi przy tablicach dawaj znać to też zmówię.Jest 1.4 TSI Elegance Blue Race 18' Golus
Mój błękitny Skarb!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TrancerWłaśnie przymierzam się do zmiany całego wnętrza i tablicy na ledy, jeszcze się motam ale wybór padnie chyba na te z motohid.pl. Ważne, żeby te na tablice były boczne, bo inaczej efekt będzie kiepski.
Np takie lub podobne: Obrazek
Wnętrze bedzie działać , sam mam takie, ale przy tablicach wywala błąd spalonej zarowki....Octavia III Kombi 2.0 TDI DSG Elegance+Columbus+Skóra+amizing+chromy+Front Assist i pare innych
Komentarz
-
-
ja u siebie wymieniłem cały środek tzn
kopertówki w drzwiach , oświetlenie podsufitówki , oświetlenie skarpetki itd.
polecam http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=21338581
Komentarz
-
-
Zestaw zamontowany, w porównaniu do zwykłych w5w jest sporo jaśniej. Założyłem 4300k, bo chciałem trochę cieplejszą biel. Z montażem nie ma problemu, trochę zabawy z lampką podsufitki z przodu ale dramatu nie ma. Człowiek z motoHID.pl dołożył mi jeszcze ledy do podświetlenia tablicy ale niestety bez Vaga się nie obyło, trzeba przekodować ustawienia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TrancerZestaw zamontowany, w porównaniu do zwykłych w5w jest sporo jaśniej. Założyłem 4300k, bo chciałem trochę cieplejszą biel. Z montażem nie ma problemu, trochę zabawy z lampką podsufitki z przodu ale dramatu nie ma. Człowiek z motoHID.pl dołożył mi jeszcze ledy do podświetlenia tablicy ale niestety bez Vaga się nie obyło, trzeba przekodować ustawienia.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Który dokładnie zestaw zamówić do środka i na tablice żeby obyło się bez błędów?Jest 1.4 TSI Elegance Blue Race 18' Golus
Mój błękitny Skarb!
Komentarz
-
Komentarz