Jakoś nie wydaję mi się żeby ktoś rozważał kupno columbusa za 6 patoli jak używka (choćby z rozbitka) kosztuje połowę tej ceny
Zmiana fabrycznego Amundsena na dokupionego Columbusa
Zwiń
X
-
Ale nie ma problemu żeby ją uaktywnić robiąc instalację światłowodową MOST. Temat ogarnięty.[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Witam,
chciałem zapytać czy są jakieś nowe informacje od ostatniego wpisu w temacie zamiany radia Bolero na nawigację Columbus? Ceny używanych Columb. na Allegro: (panel + jednostka ze schowka) są już za 1500 zł! Pytałem w kilku ASO w woj. śląskim o taką zamianę i w trzech powiedzieli że się nie da a w jednym, że próbowali i radio działa, nawigacja prawie również, natomiast nie działa ogólnie funkcja CAR, czyli informacje z komputera, starowanie ustawieniami samochodu i info o statusie auta. Nie wiedzą jak to rozwiązać dlatego nie podejmą się kolejnej próby montażu.-----------------------------
Pozdrawiam,
Arek.
Komentarz
-
-
Po co? Wiekszy ekran i troche wiecej funkcji..
Co do słuchania - i tak mam wylaczone, nie lubie jak navi do mnie gada.. W trasie i tak słuzy glownie za podpowiedz ile zostało do skretu/celu lub na krajowkach do rzucenia okiem czy zaraz mamy zakrety czy jednak moze cos co przypomina prosta i warto sie jednak wychylic i sprawdzic czy idzei wyprzedzic..
Komentarz
-
-
Jakie basy? W ustawieniach dźwięku jest mini-equalizer do tonów: Niskich, Średnich i Wysokich. Tony niskie ustawiłem na max, wysokie poniżej środka, średnie też - bo jak się je ustawi wyżej to tony niskie są jeszcze bardziej kiepskie... Widziałem w instrukcji ustawienie: Subwoofer - ale do tego trzeba mieć subwoofer? Czy się mylę? A może jest klasyczna w każdym radio opcja LOUD o której nie wiem?
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Mnie ciekawi nowe Bolero, które będzie Fabii - ma mieć opcję Mirrora dla kilku aplikacji, np nawigacji Sygic. Może podmieniłbym wtedy je?
Jak uda Ci się sprawdzić tego Kennwooda, daj znać - ja jak napisałem sporo czasu wtedy poświęciłem i ostatecznie wziąłem Bolero, rezygnując z COlumbusa. WOlę jechać na Naviexpercie który jest na pewno lepszy od tego, co fabrycznie dostanę w Ciolumbusie
Komentarz
-
-
O co chodzi z tym mirror link? W zasadzie Bolero jest bardzo wygodne w użytkowaniu, ale z jakością głośników trochę przegięli... Wciąż żałuję, że nie wziąłem tego cholernego Cantona. Podobno da się podłączyć androidowy telefon po USB tak, aby obraz z niego wyświetlany był na ekranie Bolero? Może w ten sposób skorzystać z nawigacji? Dodatkowo telefon jest ładowany w trakcie nawigowania i można wciąż z niego korzystać przez fabryczny bluetooth?
Komentarz
-
-
Nie połączysz Bolero z komórką, rozgryzałem to - nie ma w O3 takiej opcji.
Mirror oznacza, że możesz wrzucić obraz z ekranu na wyświetlacz - i to będzie w nowej Fabii; ma być tam nowe Bolero.
Nie wiem, czy to same co w O3 - bo jest teraz opcja, jak słyszałem, kamery cofania, z wyświetlaniem na Bolero - chyba 1000 zł. Więc pewnie niedługo i zwykłe Bolero "zmirrorujesz" w O3
Komentarz
-
-
metrotest, to kwestia softu tylko? Czy od owego tygodnia w O3 beda montowali inne columbusy/Amundseny/Bolero? Bo jak soft, to sadze ze da sie zrobic update - nawet w ASO w ramach gwarancji, wymyslajac ze cos nie działa Bo najczesciej odpowiedz producenta jest "zrobcie update, moze przejdzie. Jak nie bedziemy sie martwic"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpmetrotest, to kwestia softu tylko? Czy od owego tygodnia w O3 beda montowali inne columbusy/Amundseny/Bolero? Bo jak soft, to sadze ze da sie zrobic update - nawet w ASO w ramach gwarancji, wymyslajac ze cos nie działa Bo najczesciej odpowiedz producenta jest "zrobcie update, moze przejdzie. Jak nie bedziemy sie martwic"
Komentarz
-
Komentarz