Dostałem dziś info - zamówienie z końca października, zaczęła się produkcja - w 3city może będzie na początku lutego... optymistycznie wg mnie połowa lutego ;-)
Dostałem dziś info - zamówienie z końca października, zaczęła się produkcja - w 3city może będzie na początku lutego... optymistycznie wg mnie połowa lutego ;-)
To się na czekałeś,ja już swoją śmigam a zamawiałem 29 października 27 grudnia odebrałem
Ja swoją zamówiłem 7 listopada i dostałem dziś info że już jest wyprodukowana, 29-tego stycznia ma być w Poznaniu także realny termin odbioru połowa lutego jak czegoś nie pogubią po drodze
Ja swoją zamówiłem 7 listopada i dostałem dziś info że już jest wyprodukowana, 29-tego stycznia ma być w Poznaniu także realny termin odbioru połowa lutego jak czegoś nie pogubią po drodze
Update: auto zamówione pod koniec października, produkcja 3 tydzień stycznia - w poniedziałek będzie już w Gdyni.
W przyszły poniedziałek odbiór (niestety podróż służbowa) więc teraz tylko czekać ;-)
Czytałem ostatnio, że Skoda ma tyle zamówień, że nie wyrabiają z produkcją. Podobno wszystko przez popularność Karoqa Według artykułu realizacja zamówień ma wynosić nawet pół roku
Czytałem ostatnio, że Skoda ma tyle zamówień, że nie wyrabiają z produkcją. Podobno wszystko przez popularność Karoqa Według artykułu realizacja zamówień ma wynosić nawet pół roku
Skoda ekskluzywne auto
Mozliwe, ja tam moge poczekac, byle auto nie bylo zlozone na odp... przez jakiegos ukrainca :P oby sie przedluzona gwarancja na 4 lata nie przydala, mam czym jezdzic, a auto z placu zadne mi nie pasowalo do konca...
Skoda ekskluzywne auto
To trzeba pomału myśleć o zamuwieniu na Karoqa jeżeli taki długi czas oczekiwania
Pozdrawiam Zbigniew // OI FL __ OII FL // SIMPLY CLEVER
Langusta Chociaż jestem bardzo zadowolony z Octavii, to po cichutku łkam, że końcem sierpnia, kiedy zamawiałem nowe auto, nie było możliwości zamówienia Karoqa
Kolega z pracy zamówił pod koniec pażdziernika 1.5TSI 150 konne , odbiór miał być w lutym,ale ostatnio dostał info ,że z tymi silnikami jest jakiś problem i już odbiór ma przesunięty na koniec kwietnia
Komentarz