potrafią złapać, potrafią :P ale żeby nie być monotematycznym, przekierowaliśmy rozmowę na inny tor
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
to wracając do tematu
dzisiaj się dowiedziałam, że kończy mi się produkować samochód
i że może w przyszłym tygodniu będzie w salonie (coś wydaje mi się za szybko, ale zobaczymy)Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
jakby się komuś znudziło czekać na octavię ..
O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
hmmm w sumie auta produkowane dosc szybko.... zamowilem O3 w 4 tygodniu 2014 a wyprodukowana w 8-9tygodniu (wczoraj potwierdzilem) - za 1-2 tygodnie bedzie na placu w Krakowie
problem sie pojawia jak ktos zamawia "nietypowe" dodatki - wtedy czas oczekiwania moze byc dluzszy...O3 1.2 105KM 6M
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oskar12345hmmm w sumie auta produkowane dosc szybko.... zamowilem O3 w 4 tygodniu 2014 a wyprodukowana w 8-9tygodniu (wczoraj potwierdzilem) - za 1-2 tygodnie bedzie na placu w Krakowie
problem sie pojawia jak ktos zamawia "nietypowe" dodatki - wtedy czas oczekiwania moze byc dluzszy...
również zamawiałem w 4 tygodniu stycznia, termin realizacji wskazany to 18 kwiecień natomiast na dzień dzisiejszy brak informacjiO3 2.0 TDI Elegance, Amazing, Dynamic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oskar12345hmmm w sumie auta produkowane dosc szybko.... zamowilem O3 w 4 tygodniu 2014 a wyprodukowana w 8-9tygodniu (wczoraj potwierdzilem) - za 1-2 tygodnie bedzie na placu w Krakowie
problem sie pojawia jak ktos zamawia "nietypowe" dodatki - wtedy czas oczekiwania moze byc dluzszy...
ale ja zamawiałam samochód 12.12.2013 więc nie tak szybko się wyprodukował
grunt, że już bliżej niż dalej...Zamówiona (12.12.2013)
Zakończona produkcja (24.02.2014)
Odebrana (14.03.2014)
OCTAVIA III Liftback 1.4 TSI
Moja długo wyczekiwana perła
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bolo81Po 4 miesiącach i 14 dniach wreszcie jest na placu
Wygląda nieziemsko :diabelski_usmiech
Odbiór w piątek lub sobote
Na pocieszenie wrzuć fotki do showroom'a jak odbierzesz furę i napisz jak pierwsze wrażenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kecajTerminy dla RS-a dochodzą do grudnia 2014...
Serio? Liczę się z tym że trzeba czekać na auto, ale kto przy zdrowych zmysłach zdecydował by się na prawie rok czekania?
Takie zamówienia nie mają prawa istnieć, bo nikt się na to nie zgodzi.
Komentarz
-
-
Dzisiaj mialem tel. od kierownika sprzedazy , który powiedział , że skoda Poznań odbiła piłeczkę i mam się teraz w sprawie vrsa kontaktować z salonem nie centralą. Powiedział mi , że być może uda się wrzucić moje zamowienie z listopada na 14-17 tydz i da mi znac jak będzie w systemie. 13 tydz. produkcji już jest zamrożony. Z tego co się dowiedziałem dużo klientów porezygnowało przez długi czas oczekiwania, nowym klientom mowią 6 miesięcy z możliwośćią przedłużenia się o kolejnych 6. A jak będzie zobaczymy...RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
Komentarz