Zamieszczone przez jamajka
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez leszekmwZamieszczone przez jamajkaVRSmaniak,
Ja bym na Twoim miejscu zrezygnował ,wtedy moja moze troche przyśpieszy
Ja zamówiłem 12.11. czyli wychodzi na to że dostaniemy razem.
Poprzedniego rs jak zamawiałem w 2008 r to dostałem po dwóch miesiącach.
A teraz nagle wszyscy ruszyli do salonów.Zamówiona O3 RS DSG 12.11.2013
Odebrana 18.06.2014
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80838
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez VRSmaniakA teraz nagle wszyscy ruszyli do salonów.
szkoda tylko że wszyscy jeden kolor biorą..
w każdym innym kolorze jak blue będa rarytasem na rynku wtórnym :diabelski_usmiechO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
szkoda tylko że wszyscy jeden kolor biorą..
w każdym innym kolorze jak blue będa rarytasem na rynku wtórnym :diabelski_usmiech[/quote]
A ja zamówiłem białą z pakietem black. Wiec za 5 lat będą też inne na allegr oZamówiona O3 RS DSG 12.11.2013
Odebrana 18.06.2014
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80838
Komentarz
-
-
Z RSami to serio jakaś porażka, dzisiaj miał do mnie dzwonić dyrektor salonu podać ew. date prowizoryczna produkcji , gdyż po kilku mailach Skoda Poznań na niego zwaliła kontakt ze mną, chyba nie wiedzieli co powiedzieć na to , że auto miało być koniec marca a nie ma wciąż terminu produkcji (zamowienie 28.11). Ponoć po weekendzie wpadaja zamówienia do systemu, tylko czy po tym wpadnie moje czy za 3 kolejne miesiące :evil:
Warto poczytać sobie w kilku wątkach na Briskoda, jak ludzie rezygnują z zamówień po długim oczekiwaniu a data produkcji jak nie było tak nie ma , albo była i wyleciała w kosmos.RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
update, właśnie dzwonił dyrektor salonu, dalej nie ma daty produkcji mojego RSa, czekam do konca marca, może wskoczy jakaś data do 4 tyg naprzód czyli zamrożona data produkcji, która się nie zmieni, wtedy auto będzie na koniec maja. Jeśli dalej jej nie będzie to znaczy , że czas oczekiwania będzie dłuższy niż 7 miesięcy , a za tyle czekania to ja dziękuję i biorę inną markę.RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adamwoZ RSami to serio jakaś porażka, dzisiaj miał do mnie dzwonić dyrektor salonu podać ew. date prowizoryczna produkcji , gdyż po kilku mailach Skoda Poznań na niego zwaliła kontakt ze mną, chyba nie wiedzieli co powiedzieć na to , że auto miało być koniec marca a nie ma wciąż terminu produkcji (zamowienie 28.11). Ponoć po weekendzie wpadaja zamówienia do systemu, tylko czy po tym wpadnie moje czy za 3 kolejne miesiące :evil:
Warto poczytać sobie w kilku wątkach na Briskoda, jak ludzie rezygnują z zamówień po długim oczekiwaniu a data produkcji jak nie było tak nie ma , albo była i wyleciała w kosmos.Jeśli pomogłem - kliknij "pomógł" ! Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz