Ja bym na Twoim miejscu zrezygnował ,wtedy moja moze troche przyśpieszy
dobreee...
Dobre dobre
Ja zamówiłem 12.11. czyli wychodzi na to że dostaniemy razem.
Poprzedniego rs jak zamawiałem w 2008 r to dostałem po dwóch miesiącach.
A teraz nagle wszyscy ruszyli do salonów.
i chyba dość duża grupa po rs-y
szkoda tylko że wszyscy jeden kolor biorą..
w każdym innym kolorze jak blue będa rarytasem na rynku wtórnym :diabelski_usmiech
produkcja RSa to porażka Skody na całej linii... po kiego grzyba wprowadzają takie auto skoro nie nadążają z produkcją? mój dalej bez określonego terminu...
no ok, ale sądzisz że zamówienia z Polski są w stanie zablokować taką fabrykę? ile więcej tych zamówień płynie ? 40-50%? a przecież realizują zamówienia z całej Europy...
kiedyś 4 czy 5 lat temu zamawiałem Octavie to trwało to 4-5 tygodni...
Dziś dostałem info, że samochód jest już w salonie, ale nie mogę go jutro odebrać bo samochód musi zostać "przygotowany do odbioru".... To co oni z nim robią?
Sweetdream, muszą pozdejmować wszystkie osłony transportowe, zamontować dodatkowe zamówione przez Ciebie wyposażenie, umyć go, poczekać na komplet papierów - nigdy nie idą razem z autem, etc...
Pzdr
Z RSami to serio jakaś porażka, dzisiaj miał do mnie dzwonić dyrektor salonu podać ew. date prowizoryczna produkcji , gdyż po kilku mailach Skoda Poznań na niego zwaliła kontakt ze mną, chyba nie wiedzieli co powiedzieć na to , że auto miało być koniec marca a nie ma wciąż terminu produkcji (zamowienie 28.11). Ponoć po weekendzie wpadaja zamówienia do systemu, tylko czy po tym wpadnie moje czy za 3 kolejne miesiące :evil:
Warto poczytać sobie w kilku wątkach na Briskoda, jak ludzie rezygnują z zamówień po długim oczekiwaniu a data produkcji jak nie było tak nie ma , albo była i wyleciała w kosmos.
Swoją odebrałem już jakiś czas temu zamówienie 25.09 wyprodukowana 13.11 odebrałem 5.12.2013 - 2,5 miesiąca. Teraz zajrzałem w wątek z ciekawości i jestem w szoku :!: :shock:
update, właśnie dzwonił dyrektor salonu, dalej nie ma daty produkcji mojego RSa, czekam do konca marca, może wskoczy jakaś data do 4 tyg naprzód czyli zamrożona data produkcji, która się nie zmieni, wtedy auto będzie na koniec maja. Jeśli dalej jej nie będzie to znaczy , że czas oczekiwania będzie dłuższy niż 7 miesięcy , a za tyle czekania to ja dziękuję i biorę inną markę.
Mógłbyś napisać w jakiej konfiguracji zamowiles auto oraz kiedy było złożone zamówienie jak rownież wskazany termin realizacji?
Ja swoją zamówiłem w styczniu ale nadal brak info o produkcji
Dzięki
Z RSami to serio jakaś porażka, dzisiaj miał do mnie dzwonić dyrektor salonu podać ew. date prowizoryczna produkcji , gdyż po kilku mailach Skoda Poznań na niego zwaliła kontakt ze mną, chyba nie wiedzieli co powiedzieć na to , że auto miało być koniec marca a nie ma wciąż terminu produkcji (zamowienie 28.11). Ponoć po weekendzie wpadaja zamówienia do systemu, tylko czy po tym wpadnie moje czy za 3 kolejne miesiące :evil:
Warto poczytać sobie w kilku wątkach na Briskoda, jak ludzie rezygnują z zamówień po długim oczekiwaniu a data produkcji jak nie było tak nie ma , albo była i wyleciała w kosmos.
zgadza się, rezygnują cześciowo, ale widzę że u nich w ostatnim okresie jest mega wysyp RSów, dużo osób się chwali ostartnio
Komentarz